2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من استفاده کردم عالیه همه چیش 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
جدی؟؟؟پس امیدوارباشم؟؟پولموجوب نریختم😅

به خدا خیالت راحت باشه عزیزم 

من ژل شسشتو صد افتاب ابرسان شامپو و روغن ارگان مو 

کرم مرطوب کننده دست و بدن صابون پن کرم صد جوش همرو استفاده کردم یکی از یکی بهتر 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
به خدا خیالت راحت باشه عزیزم  من ژل شسشتو صد افتاب ابرسان شامپو و روغن ارگان مو  کرم مرط ...

خب خداروشکرممنون عزیزم یکم خیالم راحت شدچون پولشوواقعا بزورجورکرده بودم ترسیدم الکی وتبلیغ باشه

خب خداروشکرممنون عزیزم یکم خیالم راحت شدچون پولشوواقعا بزورجورکرده بودم ترسیدم الکی وتبلیغ باشه

نه من خودم هم نماینده فروشش بودم هرکی خریده راضی بوده 

خودمم گرفتم راضی بودم خداروشکر 

خیالت راحت باشه بازم ازشون میخری

نه من خودم هم نماینده فروشش بودم هرکی خریده راضی بوده  خودمم گرفتم راضی بودم خداروشکر  ...

انشاالله ممنون عزیزم منم شرکت نفیس یه مدت پیله شدواسه فروش نخواستم میترسم تبلیغاتی باشن بدردنخورن

انشاالله ممنون عزیزم منم شرکت نفیس یه مدت پیله شدواسه فروش نخواستم میترسم تبلیغاتی باشن بدردنخورن

نفیس به درد نمیخوره ولی تراست خیلی خوبه حالا محصولاتش و استفاده کنی کیفیتشو متوجه میشی اونوقت اگه دوس داشتی کار کن با تراست 

نفیس به درد نمیخوره ولی تراست خیلی خوبه حالا محصولاتش و استفاده کنی کیفیتشو متوجه میشی اونوقت اگه دو ...

من چندروزه استفاده میکنم روی بینیم پوسته زده ازچیه؟چندتاجوش ریزچرکی هم زدم

من چندروزه استفاده میکنم روی بینیم پوسته زده ازچیه؟چندتاجوش ریزچرکی هم زدم

کدوم محصول و استفاده کردی ؟