2777
2789

ازدواج یعنی پیداکردن یه همسفر واسه ادامه مسیر زندگی، خدا نکنه این همسفر بدسفر باشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

به نظر من ازدواج مثل پروژه ای میمونه که بهتره یکبار هم که شده تو زندگی انجام بشه (اگر هم نشد اشکالی نداره)

چون اصولا آدمیزاد وقتی تجربه اش نمیکنه ، دلیل خیلی از ناکامی ها و حس و حال بدشو این موضوع میدونه 

البته که ازدواج باعث خوشبختی نمیشه ... یعنی شما گاهی تو ازدواج هم ممکنه احساس بدبختی کنی 

اما با چالش هایی روبرو میشی که مدیریت و حل اون چالش ها ازت آدم دیگه ای میسازه 

سلام  به نظر من ازدواج مثل پروژه ای میمونه که بهتره یکبار هم که شده تو زندگی انجام بشه (اگر هم ...

یکبار هم ک شده امتحان کنیم؟ اگه امتحان کردیم ک‌دیگه راه برگشتی نیست

چرا؟ ینی اینقد بده؟

بد که نمیشه گفت برا همه باشه. یه سختی هایی یه دویدن و نرسیدن هایی ک سر راه قرار میگیری. آدم دلش میگیره. رفتار بدی از شوهر ببینی. که بدتر. زن زود میشکنه.. 

ببینین 

من نمیگم همه به هر قیمتی ازدواج کنن 

نه 

گاهی بعضیا اصلا کالای ازدواج نیستن ، و اول قبل از اینکه تصمیمشونو بگیرن لازمه که شخصیت خودشونو درست ارزیابی کنن که آیا دوست دارن شریک زندگی داشته باشن ؟ / یا میخوان که با یک نفر دیگه خانواده تشکیل بدن ؟ اگر جواب اینا مثبت بود اقدام کنن

اگر نه که یعنی نمیخوان وارد این چالش ها بشن ، پس یه مسیر دیگه برن 

اینی که میگم یک بار تجربه بشه هم برای آدمایی که کالای ازدواج نیستن نیست