2777
2789
عنوان

بچه بیش فعال

452 بازدید | 32 پست

بچه ای که اصلا نمیتونه بشینه یه جا ، مثلا حتی وقتی نشسته یجا هم مدام وول بخوره و عقب جلو بشه، بیش فعاله؟و اینکه مرتب یه صدایی از خودش تولید کنه برای تحریک خودش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه جا خوندم نوشته  بود کودکی که بتونه بیست دیقه خودشو با یه وسیله ای چیزی سرگرم کنه و تنها بازی کنه بیش فعال نیست غیر از این دکتر روانشناس ببینه شاید استرس و... داشته باشه

بله

خدا روشکر

عزیزم بی دلیل رو بچه ت عیب نزار

اکثر بچه ها نمیتونن یه جا بشینن

اگر بیش از حده حتما با دکتر مشورت کن

پسر منم نمیشینه 

و‌خیلی شلوغه ، خیلی نگران بودم بردمش دکتر 

گفت اکتیوه 

خیالم راحت شد

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

باید نوار مغز یا ارزیابی جلسه اول نوروفیدبک انجام بده 

متوجه میشه بیش فعاله یا نه 

بچه بیش فعال کارای خطرناک انجام میده اصلا هم به خطراتش توجه نمیکنه

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

باید ببرینش پیش روانشناس کودک تا متوجه بشن دلیل رفتارش ازدیاد  انرژی و پیش فعالیه یا اضطراب و‌ سطحش رو مشخص کنن 

اگه لازم به دارو باشه معرفی میشین به پزشک روانشناس کودکان در غیر اینصورت با بازی درمانی حلش میکنن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
یه جا خوندم نوشته  بود کودکی که بتونه بیست دیقه خودشو با یه وسیله ای چیزی سرگرم کنه و تنها بازی ...

می‌تونه بازی کنه، روانشناس و ... هم زیاد بردم، میخوام ببینم بقیه که بچه بیش فعال دارن چجوریه دقیقا