2777
2789
اصن فک نکنی رو ایدیت زدی ۸۲ فهمیدما😂

ای بابا سوالمو اماده کرده بودم بپرسم ازت😂😂

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
چقد شبیه همیم🥲😂🖐🏻

اهل کجایی؟

دختر عمم و رفیقم و خیلیای دیگ ۱۴ یا ۱۵ ازدواج‌کردن دخترخالمم چند ماه پیش همسن خدمه فق من موندم خدا خدش بختمو باز کنه😂

زنی‌ را میشناسم من که شعرش بوی غم‌ دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهل کجایی؟ دختر عمم و رفیقم و خیلیای دیگ ۱۴ یا ۱۵ ازدواج‌کردن دخترخالمم چند ماه پیش همسن خدمه فق من ...

دقیقا تو فامیل پدری و مادری منم همینه همه رفتن 🥺🤣

من همدانم عزیزم تو اهل کجایی؟

دقیقا تو فامیل پدری و مادری منم همینه همه رفتن 🥺🤣 من همدانم عزیزم تو اهل کجایی؟

بلوچستانم گلم 

یه شوهر اصلا انق ارزش نداره بیس چاری افسردگی گرفتیم ک چرا هنو مجردیم من فق ازادی میخوام پول لباس ارایش طلا 🤧💔

زنی‌ را میشناسم من که شعرش بوی غم‌ دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•

همین مونده دیگه بریم سراغ دعا نویس😂

بلوچستانم گلم  یه شوهر اصلا انق ارزش نداره بیس چاری افسردگی گرفتیم ک چرا هنو مجردیم من فق ازاد ...

😂😂منم والا زندگی عاشقانه میخام🥲خودم ک حس میکنم‌دیگ تا آخر ازدواج نکنم 

😂😂منم والا زندگی عاشقانه میخام🥲خودم ک حس میکنم‌دیگ تا آخر ازدواج نکنم 

منم همین حسو دارم نا امید شدم دیگ😂

بنظرت جوابه؟🤣🤣

دعا نویس به نظرم جوابه فقط من غرورم اجازه نمیده برم پیش دعا نویس بخاطر یه شوهر😐😂

بفرما

سلام عزیزم هیتی سوالم بپرسم

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
بفرما

سلام دلتپنده جون

امکانش هست برام سوالمو جواب بدی❤

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
سلام چی بود؟

قشنگم ما اشتی داریم یا طلاق 

اگ اشتی زمانشو حس میکنی