2777
2789
عنوان

پایین بودن جفت علائم خاصی داره؟

9617 بازدید | 27 پست

خانما من هفته ۲۱ بارداری هستم و تا چند روز پیش هیچ مشکلی نداشتم  سونو انومالی و ان تی   نرمال بود  اما تو تایپک قبلم گفتم بخاطر اینکه یه مهمون دارم  و همش سرپا هستم وو

پریروز  دو بار ک رفتم دستشویی  از داخل شکمم تیر میکشید و دیروز هم کمر درد گرفتم  و درد خیلیییی خفیف شکم اما بیشتر کمر درد داشتم لکه بینی هم اصلا ندارم

رفتم دکتر  صدا قلبو گفتن نرماله و گفتن استراحت کن و برو پیش دکتر  خودت

دوشنبه دکترم نوبت داده بهم امروز  هم دراز کشیده فقط بودم میشینم کمر درد و لگن درد میگیرم  میرم دستشویی  شکمم تیر میکشه  امکان داره جفت پایین اومده باشه؟ اخه دستشویی ک میرم انگار  یه چیزی از داخل رحمم فشار میاره به سمت پایین

❤️کاربری دست دو نفره❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فک نکنم مشکلی باشه من توی بارداریم یعالمه مهمون داشتم چند روز چند روز

اخه من تا الان نبود.. من مهمونم واقعا خیلی فرق داره زیاد اذیت میکنه   .

قبلا اصلا اینطوری نبودم این یک هفتست ک همش سرپا و کار ووو بعد اینطوری شدم

❤️کاربری دست دو نفره❤️
آخی خوش بحالتون جنسیت نی نی تونو میدونید منم خیلی دوس دارم بدونم چیه ولی کو تا هفته ۱۲ الان تازه ۵ ا ...

منم اوایل اینطوری بودم خیلییی بی تابی میکردم اما هرچقدر بهش فکر کنی  روزا دیرتر میره. خودتو به بیخیالی بزن

من خیلییی عجولم اما  بهش ک فکر نمیکنم تونستم تا الان تحمل کنم 

❤️کاربری دست دو نفره❤️