2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با ۱۳۸۵۱۱ گفتم هر چند خودم حس ششم هم دارم  میخواید یه سوال دیگه بگم مطمئن شید؟ حس میکنم آر ...

میشه یکم راجب اونی ک ت ذهنم هست بگی 

چطور آدمی هست؟کلا منو واسه چی میخواد؟هدفش اصلا چیه؟اهل خیانت هست یا نه ؟ولی تا اینجاش که اوکی بود راضی بودم ازش

من عشقو تجربه میکنم؟کی؟مشخصاتش؟

بله قطعا تجربه میکنی

آروم و مهربون و از نظر عشقی حامی تو

۲ ۳ سال بعد

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
هدفش از این رابطه چیه؟

ببینید دوستتون هم داره ولی فعلا تصمیم قطعی نداره برای ازدواج ولی یکم صبر کنید اونم پیش میاد 🙂

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
بله قطعا تجربه میکنی آروم و مهربون و از نظر عشقی حامی تو ۲ ۳ سال بعد

واااای مرسیییی که جواب دادی 😘

میشه یکمم از نشونه های ظاهریش  بگی؟ پولداره؟‌

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

یعنی چی عزیزم اسم 138511 چیه؟ مهدی چه قدر دوستم داره؟ حمید چه قدر دوستم داره؟ میاد خواستگار ...

۱۳۸۵ سال

۱۱ ماه

۱۱ : بهمن

هر دو دوستتون دارن

حس میکنم حمید یه خورده شاید بیشتر دوست داشته باشه ولی هیچ کدوم کم دوستت ندارن!!!

خاستگاری میاد یکم اگه صبور باشی

شاید بعضی چیزا رو نگه ولی مقدار زیادی صداقت داره

ببخشیدا جواب ندادم 😶

ببینید دوستتون هم داره ولی فعلا تصمیم قطعی نداره برای ازدواج ولی یکم صبر کنید اونم پیش میاد 🙂

یعنی در آینده می‌تونه ب ازدواج هم فکرکنه؟

آخه ی جورایی آدم مغروری هم هست ولی جدیدا غرورش رو گذاشته کنار و اینک دو س روز پیش حرف از جدایی زدم گفت دیگ این حرفارو نزن ت رو تازه پیدا کردم ک شبیهم باشی و اینک جدیدا خیلی واسم خرج می‌کنه خیلی سختمه از اینکارش نمی‌دونم چیکار کنم دوست دارم هدف اصلیش رو بدونم 

در اینده با این ازدواج میکنم یا ن؟

@نیلوو_خانوم  

ببخشید واقعا خیلی ناراحت شدید 🙏🙏🙏🙏

عزیزم اول اسم شوهرم چیه؟ در مورد مشخصات شوهرم میگی؟ ظاهری اخلاقی

پ ش س حس کردم یکم نمیدونم (بخشی از اسمش شاید)

بردی خیلی پر حرف نیست و یکم جدی ولی مهربون باطنا

وای نه بابا چرا ناراحت بشم مگه طلبکارم مرسی جواب دادی عزیز دلم

داشتم به ترتیب میگفتم تایپشم یکم طول کشید 😊