2789
عنوان

دوروزدیگ رلم...

184 بازدید | 16 پست

بیستم دقیقامیشه یکسال ک بارلم آشنا شدم کات بودیم دوباره آشتی کرده بودیم ولی باز یکماه پیش دعوامون شد ومن بعد۴روزپیمش دادم ولی جوابمونداد 

درست یکماههه ک ازش بی خبرمودوروزدیگ سالگرد آشناییمون دلتنگشم نمیدونم چکارکنم 

دوس داشتم جشن بگیریم ک اینجوری شدخیلیییی ناراحتم😔

چ با حوصله

منیم بالام بو دونیا ایله اویناما،سن جاوانسان دونیا قوجا دونیادی،دشمن ندیر؟ دوست ائوینی دوست ییخار،بیلن بیلیر دونیا نئجه دونیادی...عمره،گونه اعتیبار یوخ ازلدن،بیر ده دونوب یارپاق اولماز خزلدن،بئشییندن بیزه تابوت دوزلدن، بلئییندن کفن تیکن دونیادی کیم نه آنلار بو ظالیمین ایشیندن،چوخلارینی کئچیردیبدی دیشیندن،موحکم یاپیش پاپاغیندان،باشیندان،باشدان پاپاق آلیب قاچان دونیادی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس من به کلمه رلم : 🤢

و همینطور کراش😬

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چرا

چون خوشم نمیاد از این کلمات چندشم میشه قشنگ فارسی حرف بزنین خو

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چ کنم  فک میکنم قلبم داره میترکه خیلی دوس داشتم کنارم باشه تواین روز  نمیدونم استوری بزا ...

منطقی باش،بیخیالش خودش اومد هیچی نیومد پا پیش نزار بازم اگه اومد تصمیم منطقی بگیر

منیم بالام بو دونیا ایله اویناما،سن جاوانسان دونیا قوجا دونیادی،دشمن ندیر؟ دوست ائوینی دوست ییخار،بیلن بیلیر دونیا نئجه دونیادی...عمره،گونه اعتیبار یوخ ازلدن،بیر ده دونوب یارپاق اولماز خزلدن،بئشییندن بیزه تابوت دوزلدن، بلئییندن کفن تیکن دونیادی کیم نه آنلار بو ظالیمین ایشیندن،چوخلارینی کئچیردیبدی دیشیندن،موحکم یاپیش پاپاغیندان،باشیندان،باشدان پاپاق آلیب قاچان دونیادی. 

رل یعنی کسی ک الان تو رابطه اید باهم؟ 

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی