_zhra313 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 161 عنوان پای چپم درد میکنه 231 بازدید | 5 پست چند روز پیش هر دوتا پام درد میکرد الان پای چپم درد میکنه گاهی خوب میشه ولی بازم دردش برمیگرده کسی میدونه واسه چی اینجوریه و درمانش چجوریه 1402/09/18 | 21:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haneul7 عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 594 دوش آبگرم بگیر چیزی نیوفتاده رو پات؟ حشره ای نگزیده؟ دست سمت جپت هم درد میکنه؟ برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری : خودت🌻✨
بدبختتتت عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 3238 دوش آبگرم بگیر چیزی نیوفتاده رو پات؟ حشره ای نگزیده؟ دست سمت جپت هم درد میکنه؟ من دست و پای چپم خیلی وقته بیحس میشه درد میگیره نوارقلبم دادم مشکلی نبود ولی فشارم بالا میره شماچیزی میدونید مال چیه همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
_zhra313 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 161 دوش آبگرم بگیر چیزی نیوفتاده رو پات؟ حشره ای نگزیده؟ دست سمت جپت هم درد میکنه؟ اتفاقا همیشه دوش آب گرم میگیرمنه هیچ چیزی منو نگزیده
haneul7 عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 594 من دست و پای چپم خیلی وقته بیحس میشه درد میگیره نوارقلبم دادم مشکلی نبود ولی فشارم بالا میره شماچیزی ... باید بری پیش دکتر متخصص کم خونی هم داری؟ یا کمبود کلسیم فشار بالا دارو باید مصرف کنی و چربی و سرخ کردنی نخوریاحتمالا مستعد چاقی یا پوکی استخوانی البته من سال دو هستم اطلاعات کمی دارم برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری : خودت🌻✨
haneul7 عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 594 اتفاقا همیشه دوش آب گرم میگیرم نه هیچ چیزی منو نگزیده شاید بدنت خشک شده یکم ورزش کن ولی ورزش سبک مثل پیاده روی زیاد سرپا یا زیاد نشیناگر زانوت صدا داشته باشه هنگام انقباض و منقبض شدن مشکل شدید میشه برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری : خودت🌻✨