2777
2789

خواهرم نامزده توی یه جریانی پدرشوهر خواهرم به ناحق به شوهرم فحش ناموسی داده ،الان قراره برای خواهرم یلدایی بیارن و شوهرم بهم اجازه نمیده توی مراسم چله‌ش شرکت کنم .مادرم و پدرم خیلی ناراحتن چون ما فقط دوتا خواهرم و نبود من و همسرم اونارو خیلی ناراحت می‌کنه .

به نظرتون چیکار کنم😞😔نه میتونم از غصه پدر مادرم بگذرم نه میتونم حرمت شوهرمو بشکنم برم مراسم .

خواهرم با پسره فرار کرده بود و توی اون کشمکش‌ها دعوا و بحث شد و پدر نامزدش به شوهرم فحش داد نه پسره از شوهرم معذرت خواهی کرده نه پدرش

کی میدونه شایدم مرده‌ایم و این دنیا جهنممونه و خودمون خبر ندارم 😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقصر خواهرته خوب بگه عذر خواهی کنن و تموم شه

گفته پسره گفته که من فحش ندادم که من برم عذرخواهی کنم خیلی لج‌بازن

خواهرم انکار هیچ درکی از این مسائل ندارن توی دنیای خودش غرقه بیشترین دغدغ‌ش برگزاریه مراسمه‌شه و پدر مادرم خیلی ناراحتن

اینجا ناراحت شدن شوهرت از مامان بابات مهمتره. اگه بری این آقا داماد فکر می‌کنه خرج تو و شوهرت از هم سوا است و هر زری خودش یا خانوادش زدن عیب ندارد. خواهرت اگه براش مهم باشه شوهرشو مجبور می‌کنه بیاد عذرخواهی 

حیف خواهرت که به همچین خانواده میدین

خواهرم کور شده خیلی بهش گفتیم ولی نفهمید نشنید آخرشم فرار کرد هم کم‌سنه هم عاشقه اصلاهرچیوی ما میگیم انگار تو گوش سنگ گفتیم