2789
عنوان

گردن نامزدم 😑

3181 بازدید | 30 پست

توماشین بودیم کمی تاریک بود گوشیش زنگ خورد داشت میحرفید من چشم افتاد به گردنش انگار لیس زده بودن کبود بود ی لحظه انگارسکته کردم گوشی رو قطع کرد دیگ نتونستم خودمو نگه دارم گفتم گردنت چی شده گفت هیچی چرا  گفتم ببین کبوده اونم گف اها با شاگردم کمی دعوام شد باانگشتش چنگ انداخته

منم که باورم نشد گفتم اگه جای چنگ بود خط میفتاد نه اینکه اینجوری کبود شه میخاست حرف بزنه داد زدم گفت ساکت شو منو برسون خونه گفت فک میکنی من رفتم پیش دخترولی بقران همچین چیزی نیس همش میخاست توضیح بده بعدش ی جای روشن وایساد توماشین اینه نگاکرد بادستش چن بار لمس کرد اون جای کبودی پاک شد گفت حتماتو مغازه دستم جای خورده زدم به گردنم گفت برات متاسفم اینجوری منو قضاوت کردی منو زود رسوند خونه باعصبانیت رفت میخام بهش پیام بدم چی بگم بهش 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنده خدا😂😐

بهش پیام بده بگو اگه خودت تو همچین موقعیتی قرار میگرفتی چیکار میکردی

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

منم که باورم نشد گفتم اگه جای چنگ بود خط میفتاد نه اینکه اینجوری کبود شه میخاست حرف بزنه داد زدم گفت ...

بگو غلط کردم از نی نی سایت این چیزا رو یاد گرفتم

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی

کلا ازش توضیح میخواستی میذاشتی توضیح بده 

بعد بهش تهمت بزنی .کارت خیلی زشت بود 

ولی بهش پیام بده بگو از دوست داشتن زیاد غیرتی شدم نفهمیدم چیکار کردم  نمیخواستم تهمت بزنم 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟