2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه قرصی بهت دادن؟

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

به من اگنوگل دادن ک خوب بود 

خودمم سبک زندگیم و تغییر دادم 

و بیشترین چیزی ک موثر هست ورزش و پیاده روی هست و شب زود خوابیدن و زود بیدار شدن 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

کلا تنبلی تخمدان چون سندرُم باید سبک زندگیت رو عوض کنی رژیم قند و شیرینیجات بگیری برنج و نون کم کنی  و ورزش کنی بغیر از این هرچقدر قرص بخوری تاثیر نداره.

خودم خیلی ساله که دارم 

باردار هم طبیعی نشدم

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات

تنبلی تخمدان چ علائمی داری

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔