2777
2789
عنوان

جاری وکیل

| مشاهده متن کامل بحث + 7068 بازدید | 121 پست
من درست تایپ کردم شما سوادت به معنای واژه ی من نمیرسه لیبل یه چیزی هست تو مایه های همون کلاس  ...

دوست گلم چرا اینهمه جبهه میگیرید من کجای حرفم شغل شماره زیر سوال بردم

هر جا که هستی با شغل دلخواهت شاد باشی

من فقط از عشق و علاقه خودم به این کار گفتم

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

اللهم الشفا کل مریض این یکی،شفای عاجل

اشتباه تایپ کردی خانوم معلم 

زشت نباشه معلم اشف رو با شفا اشتباه بنویسه لطفا اول معنی اشف و بعد شفا رو یادبگیر بعد طرز صحیح نوشتنشون روببین اگر آدما بخوان از هم ایراد بگیرن زیاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه تایپ کردی خانوم معلم  زشت نباشه معلم اشف رو با شفا اشتباه بنویسه لطفا اول معنی اشف و بع ...

ممنون که  اشتباه من رو گفتیدو به علم من اضافه کردید خوشحال شدم

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

شما به صورت غیر مستقیم من رو بی سواد خطاب کردید 

همچین قصدی نداشتم قابل احترامید با هر سطح از تحصیلات و شعل

من درست تایپ کردم شما سوادت به معنای واژه ی من نمیرسه لیبل یه چیزی هست تو مایه های همون کلاس  ...

ول کن خانم

من فقط میگم. خدا به داد بچه های مردم برسه

با این نسل جدید معلم‌ها.   البته نه همه شون

اینقدر مغرور و ازخود مچکر. و اغلب بیسواد اند. بیا و ببین

ارزیابی هم من اینجا نمیتونم باز کنم چطور نمره دادن بهشون....

متوجهم اما من معلمی رو مثل بچم میدونم هیچ مادری نمیاد بگه بچه همسایه از بچه من بهتره تو چشم من معل ...

این که اسمش تعصبه باید منطقی بود باید با دید عموم بسنجی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

این که اسمش تعصبه باید منطقی بود باید با دید عموم بسنجی

به تو نمیپردازم:)اصرار نکن

به تو نمیپردازم:)اصرار نکن

تو رو خدا بپرداز امصا نمیدی خانم معلم؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

تو رو خدا بپرداز امصا نمیدی خانم معلم؟

نه ریپ نکن

نه ریپ نکن

باشه ولی برا خودت میگم یه جا دیگه این حرفا رو بزنی مردم دستت میندازن میخندن

باشه ولی برا خودت میگم یه جا دیگه این حرفا رو بزنی مردم دستت میندازن میخندن

چقدر کنه ای 

چقدر کنه ای

به هر حال ایشالا خدا ارامش بده بهت شاید قسمت نبوده وکیل شی به فاال نیک بگیرش

به هر حال ایشالا خدا ارامش بده بهت شاید قسمت نبوده وکیل شی به فاال نیک بگیرش

@نی_نی_یار_پنج  

این کاربر مزاحم من میشه ودعلی رغم اینک سه بار تذکر دادم هنوز ریپلای میکنه