2777
2789
عنوان

داداشم...

191 بازدید | 17 پست

داداشم پنج سالی میشه با یه دختر دوسته و خیلی دوسش داره ، دختره ام خیلی دوستش داره

ما خانواده تقریبا مذهبی داریم اما خانواده اونا اینطوری هستن که پارتی میگیرن همش و کلا به هیچی اعتقاد ندار

مامانم اینا رفتن خواستگاری قبول نکردن اما من میگم وقتی عشق هست وقتی 6 سال عمرشونو برا هم گذاشتن چرا نه ؟

دختره دختر خوبیه خب اعتقاداتش مثل خانوادم نیس ولی چیز بدی ازش ندید

تفاوت خانواده ها اینقدر مهمه؟؟؟؟

آقایون دعوت به دوستی ندن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیشتر از اونیکه فکر کنین مهمه

نرفتن زیر یک سقف ک متوجه بشن خانواده ی دختر آینده نگری کردن

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع
اونا قبول نکردن یا خانواده شما؟

اونا که کلا در جریان بودن چون خانواده بازی بودن خیلی وقتا تو این چندسال داداشمو دعوت میکردن خونشون مشکلی ندارن

اما خانواده ما قبول نکردن، البته تو جلسه ام سرسنگین بودن همه 

آقایون دعوت به دوستی ندن

خب اره تفاوت خانواده ها خیلی مهمه .نمیدونم چرا اینا قبل اینکه رابطه شون به این مرحله برسه به این موضوع توجه نمیکنن .اقا وقتی دارید با طرف اشنا میشید قبل بیرون رفتن فقط همه چی همون اول به این چیزا فکر کنید

بیشتر از اونیکه فکر کنین مهمه نرفتن زیر یک سقف ک متوجه بشن خانواده ی دختر آینده نگری کردن

خب می‌دونی خانواده من مذهبی ولی داداشم نیس

داداشم بیشتر به اونا میخوره تا به ما 

من دلم میسوزه این چندسال همش در جریان رابطشون بودم می‌دونم چقدر همو دوس دارن

آقایون دعوت به دوستی ندن
خب می‌دونی خانواده من مذهبی ولی داداشم نیس داداشم بیشتر به اونا میخوره تا به ما  من دلم میسوز ...

منم همین بودم غیر مذهبی خانواده ی مذهبی داشتم با ی غیر مذهبی ازدواج کردم خیلی اذیت شدم

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع
منم همین بودم غیر مذهبی خانواده ی مذهبی داشتم با ی غیر مذهبی ازدواج کردم خیلی اذیت شدم

وای واقعا عزیزم ؟ 

ببخشید مثلا چطوری اذیت می‌شدی؟

من خودمم غیر مذهبی هستم همیشه میگم هیچوقت با کسی که مذهبی باشه مثل خانوادم باشه ازدواج نمیکنم برای همینم انقد داداشمو طرفداری میکنم ازش

آقایون دعوت به دوستی ندن
وای واقعا عزیزم ؟  ببخشید مثلا چطوری اذیت می‌شدی؟ من خودمم غیر مذهبی هستم همیشه میگم هیچوقت ب ...

من برا آزادی حجاب غیر مذهبی بودم

اما شوهرم

ن حلال حروم براش مهمه

ن ازار و اذیت دیگران

ن حق الناس 

و ن هییییچ چیز دیگه ایی

هرچی باشه ریشه های من مذهبی بود

من فقط آزادی پوشش رو دوستداشتم 

وگرنه برام خیلی مهم بود پولی ک میاد پاک باشه

برام مهم بود کسی دلگیر نباشه ازم

اما شوهرم خودش محوریته و هیچکس و هیچ‌چیزی براش مهم نیست

اینکه کسی از خدا نترسه ب هر‌حیون وحشی میتونه تبدیل بشه و هرکاری و هر خیانتی و جنایتی میتونه انجام بده

من برا آزادی حجاب غیر مذهبی بودم اما شوهرم ن حلال حروم براش مهمه ن ازار و اذیت دیگران ن حق الناس ...

وای عزیزم امیدوارم مشکلاتتون حل بشه خوشبخت باشید کنارهم

آقایون دعوت به دوستی ندن
وای عزیزم امیدوارم مشکلاتتون حل بشه خوشبخت باشید کنارهم

خوشبخت ک نیستیم کنار هم داریم عین سوهان روح همدیگه رو نابود میکنیم ان شالله بخاطر بچمون سازگار بشیم درکنار هم

خوشبخت ک نیستیم کنار هم داریم عین سوهان روح همدیگه رو نابود میکنیم ان شالله بخاطر بچمون سازگار بشیم ...

چرا پیش‌مشاور خانواده نمیرید؟

آقایون دعوت به دوستی ندن