2777
2789

منم ی دوستی داشتم ک خیلی سختی کشیده بود خانوادش خیلی آزارش داده بودن اما مثلا کسی بهش حرف بدی میزد جوابشو نمیداد! جواب هیچ بی حرمتی رو نمیداد با حرفای چرتی مثل اینکه من شخصیتمو پایین نمیارم خودشو قانع میکرد.اونم خیلی بدجنس بود تو کاری نمیکنی اما اون میکرد همش رو نقطه ضعف های من دست میزاشت و منو آزار میداد با اینکه من بهترین دوستش بودم تا حالا ی بدی در حقش نکرده بودم آخرشم قطع رابطه کردم باهاش

منم ی دوستی داشتم ک خیلی سختی کشیده بود خانوادش خیلی آزارش داده بودن اما مثلا کسی بهش حرف بدی میزد ج ...

من تازه امروز متوجه شدم آدم بدجنسی ام نمیدونم چیکار کنم تا حالا کسی رو اذیت نکردم ولی نمیدونم چرا دلم میخواد بدجنس باشم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من تازه امروز متوجه شدم آدم بدجنسی ام نمیدونم چیکار کنم تا حالا کسی رو اذیت نکردم ولی نمیدونم چرا دل ...

حتما ی عقده ی چیز فروخورده داری و مطمعن باش روان شناس بهت کمک میکنه اون چیز خاصو پیدا و حل کنی.همین ک کسی و آزار ندادی خییلی کار بزرگی کردی