رالی___ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 697 عنوان کمکم کنید 88 بازدید | 18 پست بچه ها من دختر بدجنسی هستم ولی هیچوقت دلم نمیاد به کسی ضربه بزنم دلم میخواد واقعا خوب باشم ۲۴ سالمه نمیدونم چیکار کنم 1402/09/18 | 18:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3448 منظور از بدجنس چیه ؟!!!!! متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
heshd عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 572 خوب خودت باید شروع کنی به مهربونیت کمک کردن به اونایی یا معذرت خواهی از اونا که اذیت شون کردی
jingili_pingili عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 504 منم دلم میخواد بدجنس باشم بزنم به هم بتروکنم ولی ته دلم همش میگم اخیخوب نیست بهش فکر نکن
رالی___ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 697 منظور از بدجنس چیه ؟!!!!! نمیدونم میتونی درک کنی یا ن من دلم میخواد یکیو اذیت کنم آسیب برسونم ولی دلم نمیاد اما میدونم از ته دلم آدم خوبی نیستم دلم میخواد واقعا مهربون بشم
رالی___ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 697 منم دلم میخواد بدجنس باشم بزنم به هم بتروکنم ولی ته دلم همش میگم اخی خوب نیست بهش فکر نکن فک میکنی چرا
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3448 نمیدونم میتونی درک کنی یا ن من دلم میخواد یکیو اذیت کنم آسیب برسونم ولی دلم نمیاد اما میدونم از ته د ... کسی که میخوای اذیت کنی بهت بدی کردی ؟ یا کلا برات مهم نیست فقط میخوای آزار بدی ؟ متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
رالی___ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 697 خوب خودت باید شروع کنی به مهربونیت کمک کردن به اونایی یا معذرت خواهی از اونا که اذیت شون کردی نمیدونم من اذیت نکردم ولی دلم میخواد ته دلم بدجنس نباشه
رالی___ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 697 کسی که میخوای اذیت کنی بهت بدی کردی ؟ یا کلا برات مهم نیست فقط میخوای آزار بدی ؟ نمیدونم چرا این طوری شدم شاید همه آدما رو
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3448 نمیدونم چرا این طوری شدم شاید همه آدما رو گلم بهتره بری پیش روانشناس فک میکنم ریشه در کودکی داره ... یه اتفاقاتی که حتی الان یادت نمیاد توی کودکی برات اتفاق افتاده باشه روت تاثیر گذاشته احساس میکنم متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
jingili_pingili عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 504 فک میکنی چرا چی چرا؟ چرا دلم میخواد بدنجنس باشم؟ چون معمولا هیچی از احساساتم نمیگم خشم خوشحالی هر چی دلم میخواد یه جوری بروزش بدم ولی نمیتونم دیشب عممو تنها گیر میاوردم قابلیت تیکه تیکه کردنشو داشتم اما تنها کاری که تونستم بکنم لبخند زدن بود
رالی___ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 697 گلم بهتره بری پیش روانشناس فک میکنم ریشه در کودکی داره ... یه اتفاقاتی که حتی الان یاد ... ممنون
saaaaaaabaaaaaaaaa عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6919 نمیدونم میتونی درک کنی یا ن من دلم میخواد یکیو اذیت کنم آسیب برسونم ولی دلم نمیاد اما میدونم از ته د ... برو پیش روان شناس درمان شی نمیدونم مشکلت چیه ولی میدونم مشکلی هس ک نمیتونی حلش کنی
رالی___ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 697 چی چرا؟ چرا دلم میخواد بدنجنس باشم؟ چون معمولا هیچی از احساساتم نمیگم خشم خوشحالی هر چی دلم میخواد ی ... 💚
رالی___ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 697 برو پیش روان شناس درمان شی نمیدونم مشکلت چیه ولی میدونم مشکلی هس ک نمیتونی حلش کنی اره باید برم