2777
2789
عنوان

آبله مرغان گرفتم ۱۶ سالمه

2422 بازدید | 10 پست

سلام من آبله مرغان گرفتم صورتم بد جوری زده بیرون جوشاش میخواستم بدونم پماد کالامین خوبه واسه خارشش و از بین بردن جاش یا تریامسینولون ان ان

کدومو استفاده کنم 

البته اینم بگم وقتی پماد تریامسینولون ان ان رو میزنم جوشا قرمزتر و بیشتر میشن و خارشش چند برابر میشه

ممنون میشم واسه خارشش راهکار بگین 

باید بری دکتر فقط

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سن شما زیاده باید بری دکتر.

زیر یه سال و بالای پنج سال باید تحت نظر باشی خطر داره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

عزیزم سن شما زیاده باید بری دکتر. زیر یه سال و بالای پنج سال باید تحت نظر باشی خطر داره

دو بار رفتم چرک خشک کن و آمپول داد بم با ی پماد ب نام تریامسینولون ان ان

دکتر برو بهت دارو میده و دست به دونه های قرمز نزن جاش رو پوستت میمونه بزار خودش خوب بشه 

دکتر رفتم اما پمادی ک داد بم (تریامسینولون ان ان) خارشمو بیشتر کرد جوشا هم بیشتر شد 

اولا که برو دکتر 

ولی اینی که من میگم دکتر نمیگه بهت عنبر نسارا بگیر از عطاری و روزی دوبار زغال درست کن بریز روش  و خوب دودش را به همه جای بدنت بده اسفند   و خاکشیر هم بریز رو زغال تا سه روز هم حمام اصلا نرو که بخار و گرما باعث ترکیدنشون میشه . این تجربه فوق العاده ای هست که کمک میکنه زود خشک بشن و جاشون نمونه واسه خارش هم کالامین بزن مرتب البته با کمک گوش پاکن و  به آرامی 

دکتر رفتم اما پمادی ک داد بم (تریامسینولون ان ان) خارشمو بیشتر کرد جوشا هم بیشتر شد 

باز برو دکتر ولی دکترت عوض کن و آبله مرغان خطرناکه حواست به خودتت باشه 

یه روز بدون خداحافظی رفت پاره تنم...🖤