2777
2789
عنوان

ازمایش ژنتیک

879 بازدید | 21 پست

سلام من 7 سال پیش ازدواج کردم   با پسر عمم اونجا گفتن باید ازمایش ژنتیک بدین ما هم ازمایش دادیم رفتیم پیش مشاور ژنتیک و برامون  ازکایش نوشت و اونجا 700 هزارتومن شد سال 96همسرم ازمایش اسپرم. و من ازمایش خون دادم و جوابش حدود یک الی 2 ماه طول کشید  و اونجا گفتن مشکلی ندارین الان باردار شدم دوباره رفتم دکتر گفتن باید ازمایش ژنتیک بدی  و اون ازمایش ژنتیک نبوده  حالا که باردارم کلی بهم استرس وارد شده نکنه مشکلی داشته باشیم چون اختلال شنوایی داریم تو فامیلمون دارم دیونه میشم😓😓

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

باید هول اگزوم میدادین 

منم هم با همسرم فامیل نیستیم ولی بچه اولم مشکل ژنتیکی داشت و فوت کرد الان ازمایش هول اگزوم خودم دادم جوابش هم سه ماهو نیم طول میکشه بیاد 

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
ان شاءالله که چیزی نیست ولی ازمایشو حتما برو

ازمایش که فردا میرم با وجود هزینه بالاش ولی اخه چرا همون سال نگفتن چرا الان  که باردارم منم فک کردم اون ازمایش ژنتیکه امروزم دکتر میگه  فقط میتونیم دعا کنیم این فرزندتون سالم باشه چون به این نمیرسه جواب ژنتیک 

ازمایش که فردا میرم با وجود هزینه بالاش ولی اخه چرا همون سال نگفتن چرا الان  که باردارم منم فک ...

چه ازمایشی میخواین بدین

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
باید هول اگزوم میدادین  منم هم با همسرم فامیل نیستیم ولی بچه اولم مشکل ژنتیکی داشت و فوت کرد ا ...

ما که همون سال رفتیم  با وجود توضیح همه چیز  و رسم شجره نامه چرا مارو نفرستاد  ازمایش ژنتیک در حالی که ازمایش دیگه  بوده  

ازمایش که فردا میرم با وجود هزینه بالاش ولی اخه چرا همون سال نگفتن چرا الان  که باردارم منم فک ...

نگران نباش و استرس نداشته باش و به خدا توکل کن سالمه

نمیدونم والا دیگه تو علم پزشکیم این چیزا پیش میاد

خودم فامیلمون رفت گفتن بچت مشکوکه به سندروم بعد ازمایش ژنتیک دادن سالم بودالانم یه دختره قندعسلی

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

ژنتیک فقط فعلا از خودم میگیرن اگه مشکل  داشت از همسرم بعد میگیرن

اسم ازمایش نمیدونی چیه؟ 

من خودم هم ازمایش دادم اگه خدا نکرده مشکلی باشه بعدا همسرم میده

حالا. پیش مشاوره ژنتیک برو بهت میگه چی کار کنی

رفتم   چند ساا قبل رفتم  یه از دادم گفت سالمین الان میگه اون ازمایش ژنتیک نبوده  الان که اخه باردارم  فقط دعا کنید بچم سالم باشه خیلی نگرانم 

رفتم   چند ساا قبل رفتم  یه از دادم گفت سالمین الان میگه اون ازمایش ژنتیک نبوده  ...

انشالله  که سالمه. عزیزم نگران نباش ولی همیشه با حرف یه دکتر پیش نرو