2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام خوبی ببخشید تایپک شوهرت زن صیغه کرده خواستم بنویسم قفل بود .. چن ساله ازدواج کردی 

.خودت چن سالته .آخه شوهر منم میخاد زن بگیره 27سالمه نمیتونم طلاق بگیرم.

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

خانمی خواستم بهت بگم به خودت ارزش قائل شو جداشو یعنی چی نمیتونم میتونی بری سرکار،تروخدا بذارش کنار وجداشو ...کنار مردی که یه شریک جنسی دیگه داره چطور زندگی میکنی ...اگه بچه داربشه چی ...اون اگه ترو میخواست همچین کاری نمی‌کرد حالا که نخواستت توهم بذارش کنار 

ازش طلاق عاطفی بگیر یعنی باهاش زندگی کن ولی دوسش نداشته باش.

به عنوان غریبه ای که وظیفه داره پول بده نگاه کن بهش

اونموقع راحتری از این که طلاق بگیری و واسه ی لقمه نون اینوراونور کار کنی با یک بچه بی پدر

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱

لینک کانال تجربه های کلاس همسرداری تنهامسیر

https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

🔶 برای ثبت نام کلمه "همسرداری" را در پیامرسان ایتا به آی دی زیر ارسال فرمایید:👇🏼👇🏼

@admin_hamsardari

شرایط ثبت نام خدمتتون تقدیم میشه.

@HamsardariTMA

2823
2791
2779
2792