2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشم نمیاد انگار همیشه خواب الوعه

دقیقا من یکیو دیدم به خاطر چشم خمارش یه پسری که از هرلحاظ ازش سره عاشقش شد و چه عشقی

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

دقیقا من یکیو دیدم به خاطر چشم خمارش یه پسری که از هرلحاظ ازش سره عاشقش شد و چه عشقی

اره انگار مردا از چشم خمار خوششون میاد دختر خواهر شوهرم چشماش خماره از ده سالگی کلی خواستگار داش الانم با یه پیر پولدار عروسی کرده کیف  دنیارو میکنه خداروشکر

در جواب تاپیکتون

بچه دبیرستانی مشاور تحصیلی میگیره و بعد به راحتی میتونه با کمک مشاور درساشو پارت بندی کنه

چنل پناه تو رو داخل تلگرام سرچ کن و از مشاوراشون کمک بگیر

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

در جواب تاپیکتون بچه دبیرستانی مشاور تحصیلی میگیره و بعد به راحتی میتونه با کمک مشاور درساشو پارت ب ...

اصن هرچی ت بگی 

در جواب تاپیکتون بچه دبیرستانی مشاور تحصیلی میگیره و بعد به راحتی میتونه با کمک مشاور درساشو پارت ب ...

اصن شما متنو قشنگ نخوندی بعد هی نظر خودتو تحمیل میکنی

منم گفتم اول تلاش مهمه و مهم ترینه و بعد مدرسه و گفتم که هم غیردولتی و هم دولتی هردو خوب و بد دارن 

خواستم بگم که اگرم پدرمادرا بچه هاشون دولتی میرن دولتی خوب بفرستن  چون همه که شرایط غیردولتی ندارن 

درضمن اگر من حق نمیگفتم اونقدر پستم لابک نمیخورد

ایا الان شما یکی از کسایی هستی که قبول شدی تو مدرسه دولتی اونم رشته های تاپ؟؟

حتی کسی هم که این  شرایطو داشت تو تاپیک بود ولی بازم حرف منو قبول داشت

عزیزم من که نگفتم اشتباه میگی گفتم اگه همچین مشکلی داری ی مشاور بگیر و با کمک اون درساتو پیش ببر ایشالله که موفق بشی

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی...