2777
2789
عنوان

پوست بدن من

200 بازدید | 9 پست

اول اینکه خداروشکر میکنم و عاشق بدنمم

پوستم اگزما و‌پسوریازیس و پیسی. دارم که همش بخاطر خودایمنی هستش و ازدواج فامیلی

زمستونا که خشکی پوستم اضافه میشه خیلی دردناکه

البته بگم رو شکم و‌رون و کمرمه 

خداروشکر تو صورت و دست نیست

تجربتون چیه  یا کدوم دکتر خیلی موثر بوده

چون دوره این داروهاش و اکثرا کورتن که بعد قطع دارو با شدت بیشتر میاد 

مامان دوتا گل پسر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوست من جفتشو داره ولی قرمزیا و فلس ماهی طورا پسو هست

عزیزم الان دخترم رو پامه خوابید 

بهت عکس میدم یچیزی سالهاست زو زانوم در اومده میخام ببینم پسو هست یا چیه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بفرست عزیزم

ببخشیددیر شد

من اینو از ۱۳۱۴سالگی رو پام در اومد تاالان ک۲۳سالمه 

فقط رو همین زانوم دارم 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ببخشیددیر شد من اینو از ۱۳۱۴سالگی رو پام در اومد تاالان ک۲۳سالمه  فقط رو همین زانوم دارم  ...

ن نیست عزیزم پسو قرمزه این بیشتر به حالت پینه میخوره اگر مرطوب کننده قوی میزنی میره پسو نیست

مامان دوتا گل پسر

ن نیست عزیزم پسو قرمزه این بیشتر به حالت پینه میخوره اگر مرطوب کننده قوی میزنی میره پسو نیست

نه کم رنگ میشه با مرطوب کننده ولی نمیره 

مرسی گلم