2777
2789
عنوان

چله ی سوره ی یاسین

62 بازدید | 4 پست

تا حالا کسی برداشته برای شفای بیمار ؟؟ خواهش میکنم بیاین از تجربه هاتون بگین 😔امیدوار بشم چند وقتیه خوراکم گریست 😭

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

سلام عزیزم خوبی...این چله عالیه من همیشه میخونم البته اگه خدا ازم قبول کنه و واقعا نتیجه داده و همیشه تو سخت تمرین لحظات خدا بدادم رسیده.. از خدا میخوام بیمار شماهم با توکل و ایمان قلبی به خدا شفای عاجل بگیره و حال دلتون خوب بشه عزیزم

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
سلام عزیزم خوبی...این چله عالیه من همیشه میخونم البته اگه خدا ازم قبول کنه و واقعا نتیجه داده و همیش ...

سلام عزیز 

شما هم برای شفای بیمار خوندی ؟؟نتیجه داد ؟؟ خیلی ممنوون  🙏انشالله شما هم هر حاجتی داری بهش برسی الهی آمین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیز  شما هم برای شفای بیمار خوندی ؟؟نتیجه داد ؟؟ خیلی ممنوون  🙏انشالله شما هم هر ح ...

بله عزیزم امید هممون بخداس و نه هیچ کس دیگه. فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنید و امید به گشایش و معجزه از سمت خدا چون برای خدا کاری نداره ورق برگرده و همه چیز درست بشه. پس نگران نباش و چله رو شروع کن. من هم تو دعاها و چله هام برای بیمار شما دعا میکنم 

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
 بله عزیزم امید هممون بخداس و نه هیچ کس دیگه. فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنید و امید به گشای ...

الهی هرچی از خدا میخواید بهتون عطا کنه همیشه سلامت و خوشبخت باشید خیلی ممنون ازینکه وقت گذاشتی عزیزم 🙏🌹