2777
2789
عنوان

من پرتوقع ام ؟

92 بازدید | 13 پست
یکماهه که دارم اساس هامو جمع میکنم برای نقل مکان به خونه جدید بااینکه شاغلم و محل کارم تهران و خودم ساکن کرجم ... تو این یکماه خودم به تنهایی وسایلامو خرد خرد جمع کردم ... از طرفی برای اساس کشی خواهرم دوروز مرخصی گرفتم و رفتم کمک کردم ... برای اساس کشی دو تا خواهر شوهر مجردمم مرخصی گرفتم و کمک کردم خواهرشوهر بزرگ در حد یه تعارف خشک و خالی گفت که میام کرج خونتون برای کمک بهت .... امروزم خواهرشوهر کوچیکه زنگ زد که روز اساس مشی بگو تا بیام کمکت ولی خواهرم و مادرم اصلا تعارف که نزدند هیچچچچچ.. تازه قرار سفر هم با هم گذاشتن .... من پر توقع ام آیاااا ؟ خیلی ناراحتم چون اساس کشی اولمه و واقعا بی تجربه ام

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم پر توقع نیستی ولی بهتر کار خودت رو خودت انجام بدی تا بعدها منتی هم سرت نباشه من هفت بار اثاث کشی کردم همه هم خودم انجام دادم و نذاشتم کسی کمکم کنه
هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
حق داری ولی سعی کن تو زندگی از کسی توقع نداشته باشی حداقلش اینه که خودت ناراحت نمیشی
هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
مهناز بانو عکس کاربریت خودتی؟
تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰