2777
2789

منم منم منممممم😭

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣🤣 حس کردم مامانم اینو نوشته

درد مشترک ما ماماناست ،به خدا اون روزی که باید پول بده خیلی پر انرژی  احساس موفقیت میکنه  و پر تلاش همه چیز تموم با برنامه ریزی میره جلو ،کلاس کنکور ثبت نام کرد با کلی انگیزه کلی پول داد ،الان ولی سرهر جلسه التماس میکنه میشه نرم انگار فقط باید اون پول و بده تا خیالش راحت بسه عذاب وجدان نگیره 

درد مشترک ما ماماناست ،به خدا اون روزی که باید پول بده خیلی پر انرژی  احساس موفقیت میکنه   ...

دقیقا این منم😑و خب من ۴ساله پشت کنکوریم و وضعم اینه بشین ببین مشکل دخترت دوستپسری چمیدونم رفیق بازی ای چیزی نیست اخه من خودم درگیر اینا شدم ۴ سال افسردگی به بادم داد و کاش عقل الانو داشتم و به باد نمیدادمش🤦🏻‍♀️

دقیقا این منم😑و خب من ۴ساله پشت کنکوریم و وضعم اینه بشین ببین مشکل دخترت دوستپسری چمیدونم رفیق بازی ...

نه اصلا اهل این چیزا نیست اگه بود دلم‌نمیسوخت فقط پشت کار نداره هی از این شاخه میپره اون شاخه ،تازه دوازدهمه از حق نگذریم درسش خوبه معدلش بالای ۱۹/۵  بوده همیشه ولی خب تغییر رشته داد همه آرزوهای منو نابود کرد ای کاش حداقل خودش میدونست دنباله چیه من دلم نمیسوخت

نه اصلا اهل این چیزا نیست اگه بود دلم‌نمیسوخت فقط پشت کار نداره هی از این شاخه میپره اون شاخه ،تازه ...

مامان منم فک میکرد من اهل این چیزا نیستم. میدونی من یه بچه ته خونه بودم ک خیلی مظلوم بود الانم ته خونم ولی تو مجازی با خیلیا اشنا شدمو ضربه خوردم 

مامانا فک میکنن بچه ها همون بچه های معصومین که بودن ولی بچه تو ذاتشه راه خلافو اشتباه رفتنو بنظرم که بشین باهاش دوستانه حرف بزن ببین درگیر مسئله ای نشده

و اینکه بزار اون دنبال ارزوهاش بره چون زندگیه اونه (:

باهاش مهربون باش لطفا من الان مامانم زندگیمو زهرم کرده 💔

مامان منم فک میکرد من اهل این چیزا نیستم. میدونی من یه بچه ته خونه بودم ک خیلی مظلوم بود الانم ته خو ...

باشه حتما ،من واقعا در برابر این‌چیزا مقاومت نمیکنم سعی میکنم دوستش باشم ،ولی در کل خودم هم این دوران و گذروندم، بالخره ادم دلش یه جایی باشه و مشغول یه کاری باشه مشخص میشه ،این اهل هیچی نیست نه بیرون میره تنها ،اینستا و وااتس اپ و اینا داشت چند ساله الان به خاطر درس خودش به میل خودش همه رو پاک کرده،کلن اهل گوشی زیاد نیست اهل رفیق بازی نیست اهل تلفن صحبت کردن نیست ولی بازم چشم 

باشه حتما ،من واقعا در برابر این‌چیزا مقاومت نمیکنم سعی میکنم دوستش باشم ،ولی در کل خودم هم این دورا ...

چشمتون سلامت مرسی که به حرفام توجه کردین  و مرسی که اینقد مادر خوبی هستین و هواشو دارین واقعا ممنون که تو بدترین شرایط هواشو دارین من حامی نداشتم (:

یه مادر عصبیه پرخاشگر داشتم یه بابایی که خونه نبود همیشه و تازه فهمیدم چه نعمت بزرگی بوده ولی هیچوقت خونه نبوده و یه داداش کوچیک ک کل مهر مادری واسه اون بود 

تنها ترو بیکس تر از من تو این راه نوجوونی و جوونی و کنکور نبوده

چشمتون سلامت مرسی که به حرفام توجه کردین و کردین و مرسی که اینقد مادر خوبی هستین و هواشو دارین واقعا ...

اخی عزیزم ،بار خوبه ماشالله خودت فهمیده و عاقلی ،انشالله بهترین ها برات رقم بخوره