2777
2789
عنوان

برادر شوهرم

442 بازدید | 41 پست

الان حدود پنج سالی میشه که یه مقدار از وسیله هاشو آورده توی یکی از اتاق های من چیده من آلن به اون اتاق نیاز دارم چطوری بهش بگم بیاد ببره ،ناراحتم نشه

نصف اتاقم رو وسیله هاش پر کردن

مادر شوهرم طبقه پایین ماست سه تا اتاق هم داره،اون اوایل چند بار بهشون گفتم اهمیت نداده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چع وسیلع ایی؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خودت چندتاش ببر بچین تو اتاق خونه مادرش صداش کن بگو داداش بیا کمکم ببریم پایین میخوام اتاقو 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
چند بار به مادر شوهرم گفتم محل نداده

برا همین گفتم خودت دست به کار شو

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یا خدا پنج سال چطوری تحمل کردی؟ من وسیله‌ی خودم هم ببینم بدون استفاده مونده جا اشغال کرده رد میکنم بره چه برسه به یکی دیگه اونم پنج سال! بنظرم همه‌رو بیار بزار وسط پذیرایی شروع کن تمیز کاری شوهرت اومد بگو لطفا اینارو ببر پایین دیگه اتاق و مرتب کردم لازم دارم

زنگ بزن بگو زحمتی نیست این وسایل رو ببرید. فضای خودم خیلی کمه و مدت زیادی وسایلات اینجاست

خبلی پژو هست 

ده سال بالا پشتبوم کبوتر داشت با بدبختی از اینجا بردشون تازه بعدش از دستم ناراحت شده بود که بهش گفتم بیا ببرشون 

وسیله ها مال همسر قبلیش هست اینه و شمدون.... 

چرا اینجور وسایل رو میزاری بیارن تو زندگیت اینها انرژی بد داره 

اون مادرشوهر زرنگ میدونه که تو خونه خودش نبرده فرستاده تو اتاق شما   بدجنس

یا خدا پنج سال چطوری تحمل کردی؟ من وسیله‌ی خودم هم ببینم بدون استفاده مونده جا اشغال کرده رد میکنم ب ...

به نظرت به خانومش بگم اون اصلا نمیدونه همچین چیزی هست،و شوهرش اینجا وسیله داره