2777
2789

من یه هفته هست از کارم اومدم بیرون و میرم کتابخونه تا درس بخونم و تا نزدیکای ۲ اونجا هستم و شوهرمم کلا ناهار خونه نیست. حالا پدرشوهرم داره طبقه پایینی خونه ما کار می کنه ( برای خودش داره میسازه ) و از شانس من مادرشوهرمم رفته سفر و نیست 

من الان خسته میام و برای خودم فقط یه چیز حاضری میارم . الان باید هر روز دعوتش کنم؟ 

من خودم میگم شام دعوت کنم که شوهرمم هست 

باز میترسم توقع داشته باشه برای ظهرا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پایین چطورآب وسیله هس؟

بعد دعوت کردن نیستا بنظرم همون حاظری که خودتون میخورین بفرس پایین

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

من بودم شاممو زیاد درست میکردم براناهارمون بمونه 

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺