2777
2789

فک کردم میخوای خواب خودتو تعریف کنی . . .

من خوابای خیلی عجیب زیاد دیدم ، در حدی که تو این دنیا اصلا اتفاق نمیوفتن . . .

ولی آخرین خواب عجیبی که دیدم ، دو سه شب پیش داشتم گوشت شیر و اژدها کبابی میخوردم تو ی دنیای دیگه ، خیلی با صفا و سرسبزم بود . . .

خیلی ام خوشمزه بود گوشتشون . . . حیف خواب بود گشنم شد 😂

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پریشب خواب دیدم تو یع باغم وسطش ی برکه اس و چند تا قورباغه همش سرشونو میبرن تو آب و هی میان بالا بعد ی گل رز قرمز میبینم میخوام بکنمش تا میکنمش دیدم تبدیل شده ب یه لباس پرنسسی😐

توصیفشون میکنیم میگن توهین نکن
فک کردم میخوای خواب خودتو تعریف کنی . . . من خوابای خیلی عجیب زیاد دیدم ، در حدی که تو این دنیا ...

ن منم چون خوابم زياده نميدونم كدومو بگم😂

شتت چ خواباي سمي ميبيني🤣

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
پریشب خواب دیدم تو یع باغم وسطش ی برکه اس و چند تا قورباغه همش سرشونو میبرن تو آب و هی میان بالا بعد ...

پشماممممم سر اين عر زدممم🤣🤣🤣

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!

خواب دیدم با راک بازیگر خارجیه دوستم 

دوستم گفت حالا همه چی به کنار زبون همو چجوری میفهمیدید ؟  

جالب اینجاست ازش خوشمم نمیاد 

روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )
خواب دیدم با راک بازیگر خارجیه دوستم  دوستم گفت حالا همه چی به کنار زبون همو چجوری میفهمیدید ؟ ...

منم خواب كسايي كه خارجي اند رو ميبينم و رفيق منم دقيقا ميگه تو زبونشو از كجا ميفهمي؟

خوشت نمياد؟🤣

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
منم خواب كسايي كه خارجي اند رو ميبينم و رفيق منم دقيقا ميگه تو زبونشو از كجا ميفهمي؟ خوشت نمياد؟🤣

خیلی خوبه اصا خوابام خیلی جالبن خوشم میاد همین که هرچیزی تو خواب ممکنه باحاله 

روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )
ن منم چون خوابم زياده نميدونم كدومو بگم😂 شتت چ خواباي سمي ميبيني🤣

خیلی خوابام جذابن ، اکثر مواقع دوس ندارم بیدار بشم . . .

یا دارم با هیولاها میجنگم تو خواب ، یا ی‌ مقام بالایی تو ی پادشاهی دارم به کلی آدم امر و نهی میکنم ، یا کلی خوشگل دورمه . . .

آخرین باری که خواب بد دیدم اینجوری بود که رفیق اوسکولم نشسته بود رو تیر آهن اسکلت فلزی طبقه 9 ام ، بعد یدفعه گوشیش از دستش افتاد پایین شکست ، بعد احمق خیلی به مغزش فشار آورد این قضیه خودشم پرید از اونجا پایین مرد . . .

من تو خواب در حدی پشمام ریخته بود میگفتم سسخل چیکار کردی چرا پریدیییی خب الان مردی که . . . تکونم نمیخوری . . . بعد که مطمئن شدم مرده از خواب پریدم ،. تا بیدار شدم اذون گفت همون موقع بهش پیام دادم صدقه بده بیدار شدی خواب بد دیدم

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
بیشتر ببینید
خیلی خوابام جذابن ، اکثر مواقع دوس ندارم بیدار بشم . . . یا دارم با هیولاها میجنگم تو خواب ، یا ی‌ ...

منم بودم ميپريدم🤣🤣🤣

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!