2777
2789

شوهرم خاب  دیده انگار تو خونه تنهاست و ی زن غریبه میاد سمت این و این درو میبنده نمیزاره بیاد تو. تعبیرش چیه دقیق.

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم۰۴/۸/۲۵     هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نفر می‌خواد به زندگیتون ضربه بزنه ولی نمیتونه 

توروخدا؟

ببین شوهرم میگه  انگار  تو خونه پدرش بوده و تنها بوده و در حیاط هم میگه تو خواب دیدم کمی لنگ شده و  کجه. گفت در زدن رفتم باز کنم دیدم ی زنه مو بلند که داشته میومده تو و شوهرم درو بسته نزاشته بیاد میگف هی میگم بسم الله دعا میخوند نمیرف ک نیمرف. 

ینی زندگی مارو میخاد قاطی کنه یا زندگی پدرشونو؟؟؟

کامل گفتم ک تعبیر کنی.

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم۰۴/۸/۲۵     هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲

توروخدا؟ ببین شوهرم میگه  انگار  تو خونه پدرش بوده و تنها بوده و در حیاط هم میگه تو خواب ...

چون شخص اول همسر شما بودن پس نظر روی زندگی شما هست مکان خواب مهم نیست ، انگار این خواب هشدار بوده اینکه مواظب زندگیتون باشید و به کسی اعتماد نکنید چون کسی در کمین هست و منتظر فرصت مناسب که ضربه بزنه ، آیةالکرسی بخونید و دیگه به کسی تعریف نکنید خواب رو به ف ال نیک میگیریم اینکه هشدار دهنده بوده خوبه

کاربری دست دونفره
چون شخص اول همسر شما بودن پس نظر روی زندگی شما هست مکان خواب مهم نیست ، انگار این خواب هشد ...

مرسی  ممنونم ازت ک تعبیر کردی.

اره راس میگی خیلیا در کمینن.

والا انقد میترسما .زیر دلم خالیه

چون شخص اول همسر شما بودن پس نظر روی زندگی شما هست مکان خواب مهم نیست ، انگار این خواب هشد ...

میشه منم درخواست بدم خوابم تعبیر کنید ؟

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
من درخواستم دادم قشنگم 

ممنونم 😍❤️

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »