2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته 🥺😞

401 بازدید | 15 پست

۱ساله عقد کردم سه دونگ خونه مهریم هس علاوه بر سکه 

شب خواستگاری که رفتیم یا همسرم صحبت کردیم گفت سه دونگ چیه هر موقع بخرم شیش دونگ بنامت میزنم و این حرفا .قراره چند روز دیگه ماشین رو عوض  بهش گفتم میشه بنام من بزنی گفت نه میخام بنام خودم باشه 

تعجب کردم واقعا انتظار نداشتم بخاطر ی ماشین روی منو زمین بزنع خیلی دلم شکست آخه قبلا بهم گفته بود ماشین 

ماشین عوض کردم میزنم بنامت بعد دوباره ازش پرسیدم خونه بخریم میزنی بنامم گفت نه میخام بنام خودم باشه واقعا جا خوردم و ازش انتظار نداشتم من به مال دنیا گیر نمی‌دم چون تو خانواده نسبتا پولدار بزرگ شدم فقط دلم از این شکسته و ناراحتم ک اون حرفا ک بهم زد با حرفهای الانش  از زمین تا آسمون فرق کرده. جای من بودید چکار می‌کردید ؟ شما همسراتون چیزی بنامتون زدن؟

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واه ، انقدر سریع بعد بله زد زیر حرفش

لطفا یک صلوات برای شفای تمامی بیماران و فرد مدنظرم بفرستین و حاجتم ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ایرانی اصیلم از نسل کوروش با افتخار لرم ....اسمش را بزار نژاد پرستی ولی من از کسایی که بدون فرهنگ و بدون شناسنامه میان ایران متنفرم و همه جوره مخالفشونم....کاش ورود به سایت کد ملی میخواست اونموقع خیلی ها که از وطنشون فرار کردن و نخواستن دفاع کنن ،دستشون از این سایت قطع بود ، مخاطب تمام جمله های بالا افراد بی فرهنگیه که وضع جامعه را بهم ریختن نه کسی دیگه...‌.اینجا عطر جوونیمون بو سیگاره ، اینجا آگهی فروش کلیه رو دیواره ، حاجی تا کی نشه ؟ تا کی بگیم قسمت بود؟ اینجا سر آرزوهامون اختلاف قیمت بود....،اینجا عبرت نداریم تاریخ هی تکرار میشه ...البته ایران هنوز قشنگیاشو داره مثل مردمش:)))......اگر همه مردم مثل روزهای اخر مدرسه متحد بودن الان وضع این نبود، البته فک کنم الانم اونایی که تا ۲۹ اسفند میرفتن ، هم یسریاشونن ریختن اینجا🗿😂.....راجع به امضام با من حرف نزن اگر قشنگ بود بگو قشنگ بود ، اگر بد بودم سکوت کن، یا مودبانه بگو ، ممنون 🙏🏻
همسر من نزد درمورد خونه هم گفتم طلا بفروشم به اسمم بزن گف نفروش نمیزنم چون زخم خوردن اطرافیاناشون خو ...

اگر بنامت نمیزنه سفت طلاهاتو نگه دار بهش نده طلا هدیه هس برای زنع

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

فعلا زوده ، بذار چند سال از زندگیتون بگذره اعتمادها جلب بشه ، اگه الان اصرار کنی باتوجه به جوی که وجود داره و مردا ترسیدن از چیزایی که میشنون و هی تو اینستا و غیره میخونن ، ممکنه فکر دیگه ای کنه

تو سعی کن از پس اندازهات طلا بخری داشته باشی

😑منم بودم نمیزدم . . .

مخصوصا وقتی شما خودت رفتی گفتی بزن به نامم . . .

من خودم زنم وقتی طلاق گرفت هرچی تونست کند ازم . . . بعدم هرچی وسیله تو خونه بود جمع کرد برد . . . فقط در و دیوار خونه رو نتونست بکنه ببره . . . والا باید ی موجودی کله آقایونو گاز زده باشه از این کارا بکنن . . .

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️

این که اونموقع واسه جلب محبتت قوپی اومده که همه چیو به نامت میکنم و الان در عمل اینطور نیست خب واقعا جالب نیست 

جدای ازین موضوع اینکه هی برای همه چی شما بگی به نامم کن، به نامم میکنی هم جالب نیست شاید خودت بگی دنبال مال دنیا نیستم اما به ظاهر به نظرش میاد هستی، خب حساب ده میلیون و بیست میلیون نیست که بگی رومو زمین ننداز! 

بعدم انقدر زیاد شدن خانومایی که از در دوستی وارد میشن همه چیزو که به نام خودشون کردن فردا درخواست طلاق میدن که چشم آقایون ترسیده

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

یه چیزی بگم به عنوان یه زن که چندین سال زندگی میکنه نه مهریه تو زندگی مهمه نه داراییه دوطرف اصل خوشبختیه...درسته میگی بد قولی کرده ...واحتمالا از شما خانواده ت خوششون اومده که یه دروغایی این وسط گفتن ....

انشالله تموم جوونا خوشبخت بشن ...