farniyam_ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 16545 عنوان بزرگسالان 194 بازدید | 10 پست کسی مدرسه بزرگسالان میره؟🫠🫠🫠اگه اره میشه بگید ثبت نامش چطوریه و یانکه چه رشته ای میخونید؟!پیشنهادتون برای ازپایه شروع کردن چه رشتهء بدردبخوریه؟ +خدایاشکرت🤍 1402/09/18 | 12:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farniyam_ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 16545 اقا تاپیکایی ک میزنم چرا نظراش و بازیداش میپره +خدایاشکرت🤍
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 30756 میرم فنی بخون راحت دیپلم میگیری میری دانشگاه وسرکار چون بیشتر امتحانای فنی و کاردانش نهایی نیست. هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
farniyam_ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 16545 میرم فنی بخون راحت دیپلم میگیری میری دانشگاه وسرکار چون بیشتر امتحانای فنی و کاردانش نهایی نیست. چه رشته ای؟ میشه از اول دهم شروعش کرد ؟مم انسانی بودم معدل اینام بدنبست تا یازدهم قبلا خوندم +خدایاشکرت🤍
farniyam_ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 16545 میرم فنی بخون راحت دیپلم میگیری میری دانشگاه وسرکار چون بیشتر امتحانای فنی و کاردانش نهایی نیست. ثبت نامش از اول مهره؟مث روزانه اس ؟ کلاساش چطوریه اگ عملی داشته باشه رشته مدنظر🫠🫠🫠میشه راهنمایی کنی عزیزم ❤️ +خدایاشکرت🤍
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 30756 چه رشته ای؟ میشه از اول دهم شروعش کرد ؟مم انسانی بودم معدل اینام بدنبست تا یازدهم قبلا خوندم اره من انسانیم ولی سخته درجا میزنم بخون ولی تغییر رشته بده فنی بخون یا کاردانش دیپلمش اسون تره هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
farniyam_ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 16545 اره من انسانیم ولی سخته درجا میزنم بخون ولی تغییر رشته بده فنی بخون یا کاردانش دیپلمش اسون تره منم انسانی بودم ولی ادامه ندادم واسه سال اخر الان واقعا نمیتونم انسانی بخونم و تجربیم دوس ندارم! +خدایاشکرت🤍
farniyam_ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 16545 اره من انسانیم ولی سخته درجا میزنم بخون ولی تغییر رشته بده فنی بخون یا کاردانش دیپلمش اسون تره امسال فک کنم دیگ از تاریخش گذشته باشه نتونم برسونم خودمو ار تابستون دارن ثبت نام بزرگسالنو؟ +خدایاشکرت🤍
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 30756 امسال فک کنم دیگ از تاریخش گذشته باشه نتونم برسونم خودمو ار تابستون دارن ثبت نام بزرگسالنو؟ زنگ بزن بپرس یا برو دو سه تا کتاب بردار امتحان بده هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
farniyam_ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 16545 زنگ بزن بپرس یا برو دو سه تا کتاب بردار امتحان بده جواب نمیدن اخه درست .. هی سوال جواب میکنن انسانیو میگن بیا بخون و چرا نمیخونی و کلاسا دیگمون همشون حضوری ندارن +خدایاشکرت🤍