2789
عنوان

بزرگسالان

194 بازدید | 10 پست

کسی مدرسه بزرگسالان میره؟🫠🫠🫠

اگه اره میشه بگید ثبت نامش چطوریه و یانکه چه رشته ای میخونید؟!پیشنهادتون برای ازپایه شروع کردن چه رشتهء بدردبخوریه؟

+خدایاشکرت🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرم فنی بخون راحت دیپلم میگیری میری دانشگاه وسرکار چون بیشتر امتحانای فنی و کاردانش نهایی نیست.

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

میرم فنی بخون راحت دیپلم میگیری میری دانشگاه وسرکار چون بیشتر امتحانای فنی و کاردانش نهایی نیست.

چه رشته ای؟ میشه از اول دهم شروعش کرد ؟مم انسانی بودم معدل اینام بدنبست تا یازدهم قبلا خوندم

+خدایاشکرت🤍

ثبت نامش از اول مهره؟مث روزانه اس ؟ کلاساش چطوریه اگ عملی داشته باشه رشته مدنظر🫠🫠🫠میشه راهنمایی کنی عزیزم ❤️

+خدایاشکرت🤍

چه رشته ای؟ میشه از اول دهم شروعش کرد ؟مم انسانی بودم معدل اینام بدنبست تا یازدهم قبلا خوندم

اره من انسانیم ولی سخته درجا میزنم بخون ولی تغییر رشته بده فنی بخون یا کاردانش دیپلمش اسون تره

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اره من انسانیم ولی سخته درجا میزنم بخون ولی تغییر رشته بده فنی بخون یا کاردانش دیپلمش اسون تره

منم انسانی بودم ولی ادامه ندادم واسه سال اخر الان واقعا نمیتونم انسانی بخونم و تجربیم دوس ندارم! 

+خدایاشکرت🤍

امسال فک کنم دیگ از تاریخش گذشته باشه نتونم برسونم خودمو ار تابستون دارن ثبت نام بزرگسالنو؟

+خدایاشکرت🤍

امسال فک کنم دیگ از تاریخش گذشته باشه نتونم برسونم خودمو ار تابستون دارن ثبت نام بزرگسالنو؟

زنگ بزن بپرس یا برو دو سه تا کتاب بردار امتحان بده

زنگ بزن بپرس یا برو دو سه تا کتاب بردار امتحان بده

جواب نمیدن اخه درست .. هی سوال جواب میکنن انسانیو میگن بیا بخون و چرا نمیخونی و کلاسا دیگمون همشون حضوری ندارن 

+خدایاشکرت🤍