2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو تو یکی از شاخه های ارایشگری استاد شو

اونوقت چند برابر اون 15 تومن رو در میاری

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه!  تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی

باید حداقل ۲۰ میلیون داشته باشی

و اینکه حتما قبل شروع برنامه ریزی کن

فرمول خاص خودش رو داره

اسم کتاب یادم نیست ولی یه کتابی بود ک نکته برداری کردم، یا مقاله‌ها و حرف افراد موفق... دوست داشتی بهم پیام بده، آیدی تل بدم، تل باهم حرف بزنیم

لباس زیر و تاپ و تی شرت  میتونی بگیری عزیزم از عمده فروشا

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
نمیشخ

چرا نمیشه ، اتفاقاً با کمترش هم میشه 

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
با ۱۵ تومن میتونی دودست لباس بخری برا خودت:/

یا پونزده برنج بخر بزار گوشه خونه:////

حالا دور از این حرفا اسی شاپ ارایشی میشه زد 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
2790
2778
2791
2779
2792