2777
2789
عنوان

باشوهرم ۴ روزه دعوا کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 31 پست

مثلا  زنگ ه بزن فلان چیز بگیر برا خونه 

وقتی اومد سلام و خسته نباشی بگو 

باهاش حرف بزن ناهار بیارم بچه چکرده و ....

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم .یه نهار خوب درست کن چیزی که دوست داره ..بعدشم هم سلام وعلیک عادی وبعدش باهاش صحبت  ...

نهار خونه نیست شام درست میکنم

طفلک دخترم ۵ سالشه میفهمه ما قهریم هی میگه باهم دوست بشید دستامونو میگیره میگه دست بدین میگه بابا دستمو بوس کن دستشو بوس میکنه میاره میذاره رو گونه ی من

خدایا شکرت

قبلا قهر داشتین چطور آشتی میکردین؟ اون پیش قدم بود یا شما

من کلا ادم آرومیم سعی میکنم جو خونه رو آروم نگه دارم بحثیم پیش میومد سکوت میکردم شب عین قبل بودم دو سال قبل اینجوری دعوا کردبم اون پیش قدم شد

خدایا شکرت

تاپیک قبلت الان خوندم چ اخلاقای بدی داره  حالا که کار به ایتجا کشیده  و رفتی خونه مامانت ...

پدر شوهرم و دخترم اومدن دنبالم منم به احترامش رفتم ولی بحث همونجوری موند

خدایا شکرت

بی ادبیه،میدونم ولی به عنوان همسری که باهاش قهر زیاد شده بغل و بوس گرم در سکوت طوری که درنهایت مجبور به رابطه آتشین شه بهترین راه حل برای آشتیه رابطه جنسی و غذای خوشمزه برای مرد آبیه روی آتیش.

اگر مقصره و شما بری آشتی کنی تا اخر عمرت باید منتشو بکشی یادش بده بیاد معذرت خواهی

اخلاقش همینه غرورش نمیذاره آشتی کنه حتی اگه با خواهراش برادراش یا مامان و باباشم دعوا کنه اونا کوتاه میان آشتی میکنن

خدایا شکرت

چجوری ؟ بهش پیام بدم زنگ بزنم بغلش کنم ؟

اخلاقش رو خودت بهتر میدونی 

نود درصد مردا دوس ندارن قهر کش پیدا کنه یعنی میخوان کاملا فراموش کنین که قهر کردین و مثل مواقع عادی دوباره زندگی رو از سر بگیرین این یعنی آشتی و بخشیدن برای اونها 

اگه اهل پیامه پیام بفرستین به حرف میاد با چنتا پیام عادی 

اگه آه تماسه تماس مثل روزای عادی 

اگه همیشه حضوری صحبت میکنین حضوری یه کاری کنین که نشونه توجه واقعی شما به ایشونه معمولا با همین تسلیم میشه 

شما پیش قدم شو به نظرم یه متن عاشقانه براش بفرست شبم اومد عادی رفتار کن

میدونم دلش لا منه بیرون که میره خوراکیای مورد علاقمو میهره یا اون فیمایی کهددوس دارمو رفته ریخته رو فلش

ولی خاک تو سرش میشه یه کلمه بگه ببخشید معذرت میخوام

خدایا شکرت

میدونم دلش لا منه بیرون که میره خوراکیای مورد علاقمو میهره یا اون فیمایی کهددوس دارمو رفته ریخته رو ...

مردا ۹۰ ساله هم بشن بچه هستن

اینبار پا پیش بزار یه چیزیم از من داشته باش هرگز نزار قهرتون طولانی بشه

خودم اینمدلیم تو اوج دعوا و بحث بازم باهاش حرف میزنم که قهر نباشیم 

مردا ۹۰ ساله هم بشن بچه هستن اینبار پا پیش بزار یه چیزیم از من داشته باش هرگز نزار قهرتون طولانی بش ...

اخه خیلی بهم برخورد رفتارش وگرنه من خودم استرسم زیاد میشه سردرد و مریض میشم با اینکه عصبیه نمیذارم خیلی عصبی بشه

خدایا شکرت

پدر شوهرم و دخترم اومدن دنبالم منم به احترامش رفتم ولی بحث همونجوری موند

خب پس اگر اومدن دنبالت دیگه اشتی کن بعدم بهش بگو هر دو باید به خواسته ۶ای هم احترام بزاریم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اخه خیلی بهم برخورد رفتارش وگرنه من خودم استرسم زیاد میشه سردرد و مریض میشم با اینکه عصبیه نمیذارم خ ...

هیچ انسانی صد در صد بالغ و عاقل نیست

گاهی منطقی ترین آدم ها هم رفتارهای اشتباهی دارن

بالاخره زن ستون زندگیه گاهی باید چشم پوشی کرد