2777
2789
عنوان

شوهرم جمعه چرااینطوره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 24 پست
آخه من به پروپاش نمی پیچم اگه گیر بدم به یه چیزی ما هم بد جور دعوامون میشه 

من گیر نمیدم اون گیرمیده مثلا این قوطی شکرو چرا اینطور بستی به بچه چراشکلات دادی اونم با داد این چرا اینطور اون چرا اونطور و اونقد ایراد میگیره ک اخر خسته میشم از کوره درمیرم یااینک فقط دراز کشیده ونشسته پا یوتیوب فیلم میبینه خب میگم بیا بشین تو پذیرایی بگو بخند ببینیمت میگه حوصله ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گیر نمیدم اون گیرمیده مثلا این قوطی شکرو چرا اینطور بستی به بچه چراشکلات دادی اونم با داد این چرا ...

می فهمم بهونه گیره

احتمالا یه مشکلی داره که چون نمیگه و حل هم نمیشه از یه جا دیگه میزنه بیرون گیر الکی میده ولی ریشه رفتارش یه مشکل دیگه اس

مثلا کاری یا اقتصادی یا احساسی یاجسمی

هر چیزی می تونه باشه 

کاش وقتی آروم و مهربونه سر حرفو وا کنی ببینی مشکلی داره یا نه

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی

خدا به دادت برسه بازنشته بشه میخوای چیکار کنی دقیقا عین شوهر منه بعضی وقتا نه بهش گیر میدم نه کاریش دارم یکسره بهونه میگیره از دست خسته میشم می‌خوام عین چی بگیرم بزنمش اه

می فهمم بهونه گیره احتمالا یه مشکلی داره که چون نمیگه و حل هم نمیشه از یه جا دیگه میزنه بیرون گیر ا ...

یبار میگه چیزی نیست یبارمیگه بخاطر کارمه و بازار کساده الانم که آجیش تو پروسه طلاقه وکلی درگیری دارن بدترشده

بابا منم همینجوریه . کلن با خانواده خودش و با بقیه ادما خیلی خوبه اما من و مامانم و اذیت میکنه (:
من ب جهنم . دلم نمیخاد مامانمو ناراحت کنه کلن یه حس دیگه ای ب مامانم دارم . همش بابام حرفایی میزنه ک منو میترسونه خیلی دل شکسته ام 

هیچ چیز دائمی نیست
خدا به دادت برسه بازنشته بشه میخوای چیکار کنی دقیقا عین شوهر منه بعضی وقتا نه بهش گیر میدم نه کاریش ...

ممنون خدا به داد شما هم برسه دقیقا کاش زورشو داشتم میزدمش مرتیکه خرو این همه باد زیادی ازش خالی شه

یبار میگه چیزی نیست یبارمیگه بخاطر کارمه و بازار کساده الانم که آجیش تو پروسه طلاقه وکلی درگیری دارن ...

خب دیگه بهش حق بده

به قول قدیمیا آسته برو آسته بیا بهونه دستش نده 

درسته که حق با توئه ولی نمیتونی که عوضش کنی

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی