2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دقیقا امروز زنگ زدم نوبت سونو قلب بگیرم همینو پرسیدم گفت نه وقتی داخل 8 هفته هستی شما الان چند ...

من پنج هفته هستم .شروع پنج هفته ام....نه تاحالا سونو نرفتم ..چون تا هشت هفته الکیه همش....هی باید مجدد تکرار کرد...سر بارداری قبلی زود رفتم و اشتباه کردم چون پوچ بود و خیلی اذیت ضدم و استرس کشیدم این یکیو نمیخام زود برم ...بسلامتی شما چند هفته ای؟

مامان یه دخمل گوگولی
من پنج هفته هستم .شروع پنج هفته ام....نه تاحالا سونو نرفتم ..چون تا هشت هفته الکیه همش....هی باید مج ...

من امروز 6هفته و 4 روزم

تو 6هفته تمام رفتم سونو واژینال بهم گفت یه ساک خیلی کوچولو میبینم هنوز خیلی تازست

من بارداری اولمه خیلی استرس دارم

یا علی💙

من امروز 6هفته و 4 روزم تو 5هفته و 2روز رفتم سونو واژینال بهم گفت یه ساک خیلی کوچولو میبینم هنوز خی ...

اره خیلی ژود رفتی دکترا زود میفرستن که خدایی نکرده خارج رحمی نبودن رو تایید کنن ولی خب من کلا دیگه دوس ندارم زود برم سونو شما با منی عزیزم بیا باهمدیکه در ارتباط باشیم 

مامان یه دخمل گوگولی
من توو ۶ هفتگی سونو قلب رفتم.آخ چقدر زود گذشت. انشالله به سلامتی بغل بگیریش. 

عزیزم واسه شما چه زود صدای قلبو نشون داده

من تو 6هفته رفتم فقط گفت یه ساک کوچیک میبینم هنوز خیلی تازست 

بنظرت ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه؟ استرس دارم 

یا علی💙

عزیزم واسه شما چه زود صدای قلبو نشون داده من تو 6هفته رفتم فقط گفت یه ساک کوچیک میبینم هنوز خیلی تا ...

نگران نباش بله ممکنه. بار اول ۴ هفته و خورده ای بودم فقط ساک دیده شد و بعدش تکرار کردم و قلب رو دیدم. من مجبور بودم زود پیگیری کنم چون سابقه خارج رحمی داشتم.

الهی نگاهی