2777
2789
عنوان

گوشی سامسونگ خوب پیشنهاد بدین

81 بازدید | 15 پست

دوستان قیمت هنگفت و اینا نه تا 15 تومن مثلا 

دوربین خییییلی برام مهمه زوم خوبی داشته باشه مثلا 

روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر چی میخری a31 نخر دوربینش اقتضاحه

و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.....................................‌..‌.‌‌.....ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...
تو این رنج قیمت سامسونگ گوشی خوب نمیتونی بخری ولی شیائومی چرا

کدوم مدل مثلا ؟

روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )
دوربین و زوم خوب میخوایی a22 اما ضبط تماس برا من مهمه😐

ضبط تماس که یه برنامه هم میشه نصب شه 

دوربینش چطوره؟

عالی

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
نوت ۱۲ پرو پلاس دوربینش ۲۰۰ مگاپیکسل

واقعی ؟ نوت 12 اس و دیدم 108 زده دوربین ولی اصلا کیفیت زوم خوبی نداره تو شب که دیگه اصا هیچی

پیدا نمیشه خواهر😂

تو فروشگاه که بری هستا من زیاد دیدم