im_shy مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 721 عنوان خواب عجیب من 80 بازدید | 4 پست خواب دیدم دراز کشیدم یه چیز سنگین روی قفسه ی سینمه و نمیتونم تکون بخورم حتی انگشتامو نمیتونستم حرکت بدمنفسم بزور درمیومداونی که روی قفسه ی سینم بود یکی از فامیلامون که یه پیرزنه بود و پسرش بالای سرم وایساده بود و به حالم میخندید 1402/09/18 | 11:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مجبورم_ادامه_بدم عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 8280 حالا امکان داره تعبیر نداشته باشهاما شاید اون زن از شما گله داره نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
im_shy مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 721 حالا امکان داره تعبیر نداشته باشه اما شاید اون زن از شما گله داره گله؟من با توجه به کارایی که باهام کرده و حرفایی که پشت سرم زده باید ناراحت باشم ولی
مجبورم_ادامه_بدم عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 8280 گله؟ من با توجه به کارایی که باهام کرده و حرفایی که پشت سرم زده باید ناراحت باشم ولی شاید اشتباه بوده.شاید انداختن ت دهنششابد ب ناحق نفرینش کردییا امکان داره کاری کردی ک نفرینت کردهمن شده ی ادم بد نفرینم کرده خوابشو دیدم و پول زدم ب حسابش تا ولم کرد ربطی ب خوب بودن یا بد بودن طرف نداره نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم