2777
2789
عنوان

گردن پسرم💔😭😭😭😭😭😭😭

282 بازدید | 12 پست

۸سالشه

حدود یکسالی میشه که گاهی غدد لنفاوی گردنش متورم میشه

هفته پیش چکاپ کامل دادم خدارشکر هیچی نبود

و غدده لنفوی رو ک دست میزنی متحرکه

دندونش عفونت داره فک کنم از اونه

ولی بازم میترسم

تجربه ای دارید؟

غرور رو از #خُدایے یاد گرفتم کہ ھنوز #شِیطان رو نبخشیدھ•••!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تجربه که فامیل ما هم غدد لنفاویش متورم شده بود بعدش متوجه شده بود که کوله پشتی سنگین یه طرف مینداخته رو دوشش از اون بوده. فکر کنم از دردو فشار هم میاد

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

عفونته عزیزم درمان کنید که حاد نشه

واقعا؟ینی از دندونش میشه؟؟؟؟؟

دهنشم بو میده بخاطر دندونش

تجربه که فامیل ما هم غدد لنفاویش متورم شده بود بعدش متوجه شده بود که کوله پشتی سنگین یه طرف مینداخته ...

اره کوله شون سنگینه ولی تا کلاس خودم میبرم کیفشو

منم همینجوری هستم و دقیقا گاهی ک عفونت می‌کنه اینجوری میشه تا گلو و دندونم عفونت کنه غدد لنفاوی بغل گلوم ورم می‌کنه 

بعد از واکسن کرونا هم اینجوری شد 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
منم همینجوری هستم و دقیقا گاهی ک عفونت می‌کنه اینجوری میشه تا گلو و دندونم عفونت کنه غدد لنفاوی بغل ...

دکتر رفتی؟

چی گفتن

دکتر رفتی؟ چی گفتن

گفت طبیعی هست مشکلی نیست از عفونت غدد لنفاوی رو تحریک می‌کنه 

من اینقدر شدید میشه ک راه تنفسیم بسته میشه 

آخه من سینوزیت شدید هم دارم 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
2790
2778
2791
2779
2792