2777
2789
عنوان

بارداری

114 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من29هفته4روزه که باردارم دکترم گفته طبیعی زایمانم امااگه بخوام میتونم سزارینم بشم میخوام ببینم زایمان سزارین چه اعلائمی داره دردم میگیره مثل طبیعی یانه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای سزارین بستری میشی 

برات سوند میزنن میری اتاق عمل بیهوش یا بی حس میشی 

شکمتو جر میدن و میدوزن 

میگم جر چون واقعا جر میدن 

بعدش که بیحسی از بین رفت درد داری

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

سزارین رو خودت میگی تاریخش رو مثلا دکترت میگه ازین تاریخ بهربعد میتونی هرموقع خواستی سزارین کنی

با پای خودت میری بیمارستان پذیرش میشی میری تو اتاق عمل میخوابی رحماو پاره می کنن کلی آسیب می بینی بچه به بغل میای بیرون

اما طبیعی بچه خودش میاد دردت میگیره و میفهمی لزوما هم سخت نیست اما درد داره یکم بخیه میخوری بعد یمدت خوب میشی و سرپا میشی

کسایی که تجربه جفتش رو دارن میگن طبیعی بهتره

مگ از الان میگن زایمانت چجوریه؟؟معاینت کرد؟

معاینه که نه من ازدکترم سوال کردم که معلوم شده که من بایدچجوری زایمان کنم گفت معلومی نداره که طبیعی میتونی هم سزارینم میتونی بستگی به خودت داره امامن طبیعی طاقت ندارم که