2777
2789
عنوان

دیشب بابام مامانمو بدجوری کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3086 بازدید | 92 پست

سلام شوهرت که اول و اخر میفهمه تاکی میخوای پنهان کنی

اتفاقا ازش کمک بگیر و باباتو ببر کمپ و اعتیاد پدرت رو ترک بده بهتر ازطلاق تو سن پیری هست که شما که نمیتونی ازمادرت نگه داری کنی باید تااخر عمرش پیش شوهرش باشه

سالها اعتیاد پدرروتحمل کرده الان باید حمایتش کنید و پدررونجات بدید و زندگی شون ارام بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر  اومدن بیرون از کمپ نهایت بتونن زیادش یکماه خودشونو بگیرن

اراده قوی میخاد ولی چقدر سخته هم خودشون عذاب میکشن هم دوربریاشون 

انشالله خدا هر چی مواد مخدر هست رو نابود کنه هیچکس هم سمتش نره 

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
سلام شوهرت که اول و اخر میفهمه تاکی میخوای پنهان کنی اتفاقا ازش کمک بگیر و باباتو ببر کمپ و اع ...

چن باری دایی هام بردنش کمپ اومده ترک کرده ولی باز دوباره بعد چن وقت یواشکی شروع کرده مشکل اینه که جنس ها گرونه مامانمم سر اینکه چقد کشیدی خرج خونه چی سر اینا با هم بحث میکنن به خاطر زبون درازی میکنه بابام کتکش میزنه میگم حداقل جواب نده تا کتکت نزنه

اسی بابام‌مادرمو۴۰سال اذیت کرد همیشه میگفت شماهاسروسامون بگیرین جدامیشم دوسال پیش کرونا مادرمو ازم گرفت_بهترین رفیقم بود تمام زندگیم بود داغون شدم ازبین رفتم نابودشدم ولی بیشتر ازمرگش میدونی چی داره عذابم میده؟اینکه یک روز خوش توزندگیش ندیدورفت_تو فکر ابرویی خودتی یا اون بیچاره که خودشو فدای شماکرده که سروسامون بگیرین؟مردی که بقول خودت توی۵۰و چندسالگی بزنه چشم زنش روکبودکنه ارزش وایستن به پاش روداره؟تومطمئن باش خانواده همسرت ازاعتیادپدرت خبردارن چون چهره ادم معتاد ازهزارمتری معلومه واینکه بقول خودت توی روستاهستین_فقط بهت میگم مادرتو نجات بده تابعدن برات حسرت نباشه_موفق باشی

مادرت خواسته شما سر و سامون بگیری اون موقع جدا نشده ک حرف و حدیثی پشت دخترش نباشه  حتی اگر یک ...

هم عذاب وجدان دارم هم نمیدونم چیکار کنم چون خیلی واسم زحمت کشیده واسه سروسامون بگیرم

اسی بابام‌مادرمو۴۰سال اذیت کرد همیشه میگفت شماهاسروسامون بگیرین جدامیشم دوسال پیش کرونا مادرمو ازم گ ...

خدا بهت صبر بده عزیزم واقعا ناراحت شدم واست الان که فک میکنم میبینم مامانم مهم تره اره دوست داشتم دوباره بابام آدم سه زندگیشون پاشون نشه اما انگاری نمیشه

مادرتم حق زندگی داره، بقیه عمرش و راحت باشه 

ارع دلم واسش میسوزه این همه مهر و محبت کرد ناز و نوازش کرد با بابام از هر دری داخل شد که ترک کنه اما انگاری روزگار نخاست

واقعا فکر آبرو یه طرف عذاب کشیدن مامانم یه طرف واقعا موندم

من نمیگم زندگی خودتو خراب کن 

مامانت در همین حد تونسته تحمل کنه 

سخته با مردی که اعتیاد داره زندگی کنی 

بنده خدا کتکم خورده 

مردم این وسط کی هستن که بخوای بخاطر اونا خودتو زندگیتو تغییر بدی 

خودتو یه لحظه بذار جای مادرت میتونی تحمل کنی عزیزم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
ارع دلم واسش میسوزه این همه مهر و محبت کرد ناز و نوازش کرد با بابام از هر دری داخل شد که ترک کنه اما ...

بذار مادرت خودش راهشو انتخاب کنه ، دخالت نکن 

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
من نمیگم زندگی خودتو خراب کن  مامانت در همین حد تونسته تحمل کنه  سخته با مردی که اعتیاد ...

اون اگه الانم مونده واسه دوست داشتن بابام بوده و بچهاش نمیخاست تو در و همسایه بی آبرو شیم ولی الان حق داره میخام حمایتش کنم و بتونم بخش کوچیکی از زحمت هاشو جبران کنم

خدا بهت صبر بده عزیزم واقعا ناراحت شدم واست الان که فک میکنم میبینم مامانم مهم تره اره دوست داشتم دو ...

ممنون عزیزم_شاید همه خواهروبرادرا جمع بشین پشت مادرتون دربیاین پدرت یکم‌عقب نشینی کنه ورفتارش بامادرت بهتر شه_مادرتم بنده خداحق داره توی این گرونی و بدبختی مردم اینهمه پول بادهوا بشه خداییش سخته نمیشه بهش خورده گرفت ولی هوایی مادرتون روداشته باشین اون یک زن زجرکشیده که دلش فقط به بچه هاش خوشه توده ماهه ازدواج کردی ببین چقدر دوست داری ازشوهرت محبت وحمایت ببینی اون بنده خدا چند دهه ازدواج کرده وعشق ومحبتی ندیده وپشتش خالی بوده_شما محبت نکرده پدرتون روبراش جبران کنین مادر خیلی عزیزه

ممنون عزیزم_شاید همه خواهروبرادرا جمع بشین پشت مادرتون دربیاین پدرت یکم‌عقب نشینی کنه ورفتارش بامادر ...

ارع حرفات درسته انا دوست ندارم مردم بهمون بخندن و متلک بگن اما از یه طرف وضعیت مامانم هم هس الان دو دلم چیکار کنم

واقعا فکر آبرو یه طرف عذاب کشیدن مامانم یه طرف واقعا موندم

فرداخودتم عذاب بکشی مادرت بگه ابروداریم بسوز همونجا خوشت میاد؟جوونیش که رفت لااقل بذارید الان به ارامش برسه 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...