دیشب حدود ساعت های ۲ بود که دیدیدم صوای آیفون پشت سر هم مامانمو دیدم که یه چشمش کبود بود اومده سراسیمه هول شدم ندونستم چیکار کنم جیغ زدم که اومد تو مامانم و گفت که من و بابا میخاییم از هم جدا شیم وقتی اسم طلاق رو آوروم اینطوری کتکم زده
سلام شوهرت که اول و اخر میفهمه تاکی میخوای پنهان کنی
اتفاقا ازش کمک بگیر و باباتو ببر کمپ و اعتیاد پدرت رو ترک بده بهتر ازطلاق تو سن پیری هست که شما که نمیتونی ازمادرت نگه داری کنی باید تااخر عمرش پیش شوهرش باشه
سالها اعتیاد پدرروتحمل کرده الان باید حمایتش کنید و پدررونجات بدید و زندگی شون ارام بشه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام شوهرت که اول و اخر میفهمه تاکی میخوای پنهان کنی اتفاقا ازش کمک بگیر و باباتو ببر کمپ و اع ...
چن باری دایی هام بردنش کمپ اومده ترک کرده ولی باز دوباره بعد چن وقت یواشکی شروع کرده مشکل اینه که جنس ها گرونه مامانمم سر اینکه چقد کشیدی خرج خونه چی سر اینا با هم بحث میکنن به خاطر زبون درازی میکنه بابام کتکش میزنه میگم حداقل جواب نده تا کتکت نزنه
واقعا فکر آبرو یه طرف عذاب کشیدن مامانم یه طرف واقعا موندم
من نمیگم زندگی خودتو خراب کن
مامانت در همین حد تونسته تحمل کنه
سخته با مردی که اعتیاد داره زندگی کنی
بنده خدا کتکم خورده
مردم این وسط کی هستن که بخوای بخاطر اونا خودتو زندگیتو تغییر بدی
خودتو یه لحظه بذار جای مادرت میتونی تحمل کنی عزیزم
بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم : کتاب که می خوندم برخی اوقات که به مطلب جالبی که می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای از دوستان بحثی داشتیم دربارهی که در جهان و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست میگیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم بود یه جمله دیدم : طبیعت به قانون ظلم حرکت میکند من این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش رفتم دیدم بله دو سوم حیوانات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه رو بکشن .و در دنیایی که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه بمیره صحبت از عدل معلومه نفهمیدن جهانه. بنابراین طبیعت قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که میتونه عادلانه عمل کنه و باید عادلانه عمل کنه و این تنها صفت و امتیاز من و شماست به خاطر آزادی که داریم. ولی اگه در بند طبیعت بمونیم ما هم به همون اندازه ظالمیم که بقیه موجودات به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی
من نمیگم زندگی خودتو خراب کن مامانت در همین حد تونسته تحمل کنه سخته با مردی که اعتیاد ...
اون اگه الانم مونده واسه دوست داشتن بابام بوده و بچهاش نمیخاست تو در و همسایه بی آبرو شیم ولی الان حق داره میخام حمایتش کنم و بتونم بخش کوچیکی از زحمت هاشو جبران کنم