2777
2789

بچه های من پس میزدن دوست نداشتن

اردش کن  ۱ ۲ قاشق بریز با شیر یا اب بپزه و از خامی دربیاد کمی کره هم میتونی بریزی

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا اینکارو کردی کلی از ویتامیناشو از بین بردی

باید برنج نیم دون میخریدی بعدم زمان بیشتری برای پخت بزاری کاملا له میشه یا حتی میتونی آرد برنج ایرانی خوب و بسته بندی بخری

برنجتو با شیر خیس کن بعدم بزار رو گاز بجوشه بادوم رو پوست بگیر چرخ کن بهش اضافه کن یه قاشقم خامه بزار 

اگه برا خودتون میخواید گلاب و هل هم بزن من دارچینم میزنم رنگش بد میشه ولی خوشمزس من به بچه هامم حتی با گلاب و هل میدادم خوشمزه تره

اگه دوست داری با شکر دوست نداری با نمک بخورین