2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظر من خوبه .البته اگر کار دیگه ای پیدا کنی  که حقوقش از این بیشتر باشه که چه بهتر 

ولی اینو یه وقت از دست ندی 

بعد‌چجوری با ۵ تومن مبل و فرش میخری ؟؟ .یعنی هر ماه جمع میکنیدیه دفعه ای چیزی میخری ؟ 

خرج دیگه ای نداری 

💔 .🖤

خوش بحالت .توخونه راحت بی دغدغه ۲تومنم میگیری

بی دغدغه ؟؟؟

روزی شش بار باسن بچه میشورم 😂🤦🏻‍♀️سه بار غذا درست میکنم و ظرف میشورم و....... مگه خونه و بچه ها از اسمون تمیز میشن؟؟ یه دستشویی بی نگرانی و دغدغه نمیتونم برم

خوشبحاله تو که یه غروبی میری به چن تا ادم جنس میفروشی روحیتم عوض میشه تو خیابون تفریحم میکنی ۵ تومنی میگیری 

بی دغدغه ؟؟؟ روزی شش بار باسن بچه میشورم 😂🤦🏻‍♀️سه بار غذا درست میکنم و ظرف میشورم و....... مگه خ ...

ما هم همین کارا چند برابرش میکنیم ولی حقوق که نمیدن که هیچ تازه میگن خرجم نباید کنی 

فقط خورد و‌خوراک همین 

💔 .🖤

بی دغدغه ؟؟؟ روزی شش بار باسن بچه میشورم 😂🤦🏻‍♀️سه بار غذا درست میکنم و ظرف میشورم و....... مگه خ ...

بازم خداروشکر شوهرت بهت پول میده .منم کارخونه وتمیز واینا رودارم .کمرمم عمل کردم باین حال مجبورم سرکاربرم 

ما هم همین کارا چند برابرش میکنیم ولی حقوق که نمیدن که هیچ تازه میگن خرجم نباید کنی  فقط خورد ...

اگه شوهرم بهم حقوق مستقل نده بچه هارو ول میکنم میرم سرکار من خانم مستقلی هستم باید بده برای ارامش خودشم شده 😐