2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سراغ این چیزا نرو‌ همش الکیه

نه عزیزم خیلیاشون واقعیه خودم پیش ی خانوم چندبار گرفتم دقیق میگفت فقط انقد سرش شلوغ شده تازگیا همش حس میکنم عجله ای میگه خوشم نمیاد دیگه

نه عزیزم خیلیاشون واقعیه خودم پیش ی خانوم چندبار گرفتم دقیق میگفت فقط انقد سرش شلوغ شده تازگیا همش ح ...

چرا میری پیش اینجوری آدما حیف پولت نیس

شاید بعضی هاش شانسی درست بوده 

تا حالا مشکلات با این چیزا حل شده که میری پیشش

چرا میری پیش اینجوری آدما حیف پولت نیس شاید بعضی هاش شانسی درست بوده  تا حالا مشکلات با این چ ...

نرفتم غیر حضوری بوده هزینشم زیاد نبوده پنجاه تومن فقط درضمن انقدر دقیق بودن که نمیشه گفت شانسی بوده اسم و مشخصات طرف مقابلمو کامل داد و خیلی مسائل دیگه 

چرا میری پیش اینجوری آدما حیف پولت نیس شاید بعضی هاش شانسی درست بوده  تا حالا مشکلات با این چ ...

درضمن من واسه رفع مشکل نرفتم چون فا.‌ل فقط میتونه از اینده بگه نمیتونه که مشکلو حل کنه ، فقط بهم گفته مسیرو که اکثرا هم درست بوده و گاهی هم ادم از روی بی قراری و بیتابی انجام میده ببینه فلان مشکلش حل میشه یا نه

شاید مشخصات درست گفته ولی این چیزا بیخودیه 

عجب  شما اعتقاد نداری دلیلی نمیشه ک بقیه هم نداشته باشن ، واسه من واو ب واو درست بوده جوریکه خودم برگام ریخته ، یه نمونشو بهت بگم بهم گفت یه اقایی چند ماهیه که دنبالته ازت خوشش اومده ولی خودشو بهت نشون نداده تا حالا ولی همش پیگرته تا سه روز اینده پا پیش میزاره و جلو میاد ولی کیس مناسبت نیست مراقبش باش چشم بسته تصمیم نگیر خیلی دقت کن ، واقعا روز بعد رفتم بیرون دیدم ی پسر اومد تو کوچمون عجله ای گفت من چند ماهه دنبالتم فرصت نشده باهات حرف بزنم فلان . واقعا شوکه شدم ولی باز خیلی موارد دیگرو گفت که از این دقیق تر بود