2777
2789
عنوان

بچه ها ديشب يه خوابى ديدم

147 بازدید | 13 پست

يه اتفاقى افتاده برام حالم داغونه

ديشب با حال بد خوابيدم بماند چقدر به زور خوابم برد

هواب ديدم داييم كه چند ساله فوت كرده اومده خونمون 

بهم ميگفت انقدر ناراحت نباش😔😔😔

آخه من چيكار كنم دست خودم نيس داغونم دارم از درون ذره ذره ميميرم

عزیزم انشالله که خیره 

هیچ وقت خوابت رو برای کسی تعریف نکن از هر نوع میخواد باشه حتی تو خونواده خودت هر جور که برات تعبیر کنن همون اتفاق میوفته تجربه کردم که میگم از خواب بیدار شدی صدقه بزار بگو انشالله خیر باشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یبار یه مشکلی برام پیش اومده بود خیلی حالم بد همش نگران بودم دلشوره داشتم  بخدا یه شب دایی منم که فوت شده بود اومد به خوابم گفت چرا اینقدر ناراحتی تمام مشکلات حل میشه تو نگران نباش

تو مشکلات سختی‌های زندگی اگه صبور با حوصله باشیم و از خدا گله نکنیم و به خودش توکل کنیم بزودی جواب ص ...

همين الان كه كامنتتو خوندم سپردم به خود خدا برام درست كنه و بهم آرامش بده 😔

عزیزم انشالله که خیره  هیچ وقت خوابت رو برای کسی تعریف نکن از هر نوع میخواد باشه حتی تو خونواد ...

صدقه یادم رفت اما فاتحه خوندم براش

نمیدونید چقد داغونم از اون طرفم خوابشو دیدم دلم براش تنگ شده داییم خیلی مهربون بود 😔

منم یبار یه مشکلی برام پیش اومده بود خیلی حالم بد همش نگران بودم دلشوره داشتم  بخدا یه شب دایی ...

دایی من خیلی مهربون بود خوابشو که دیدم دلم براش تنگ شد حیف مزارش شهرستانه وگرنه همین فردا میرفتم سرخاکش یه دل سیر گریه میکردم و حرف میزدم

میشه بپرسم مشکلت حل شد یا نه؟

صدقه یادم رفت اما فاتحه خوندم براش نمیدونید چقد داغونم از اون طرفم خوابشو دیدم دلم براش تنگ شده دای ...

عزیزم 💔💔خدا رحمتشون کنه روحشون قرین آرامش و شادی 🖤 🖤 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

دایی من خیلی مهربون بود خوابشو که دیدم دلم براش تنگ شد حیف مزارش شهرستانه وگرنه همین فردا میرفتم سرخ ...

بله مشکلاتی که داشتم حل شدن دایی منم  جوون بود اونم خیلی مهربون بود حیف شد الان نیست