2777
2789
عنوان

امشب ۱۵ نفر مهمون داشتم بیاید بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 50 پست
من یه ادم بالغم ک خودم توان برخورد و صحبت دارم چرا باید شوهر بیاد تذکر بده مثل بچه ای ک مامانش ازش د ...

چون مادر از پسرش به دل نمیگیره ولی از عروسش به دل میگیره ، مادرشوهر خود من ، هرچی من بگم از لجم باز کارشو تکرار میکنه که اگه منم بخوام ادامه بدم به دعوا کشیده میشه ، ولی کافیه شوهرم یه تذکر بهش بده ، دیگه میشینه سر جاش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌دونم عزیزم منم می‌تونستم یه خورشت بپزم و خودمو راحت کنم ولی بخاطر این بنده خدا ها که گیاه خوار بو ...

اره گلم دیدم بالا گفتی اونم احتمالا به هوای شکم خودش بوده  خودشم گیاه خوار یا نه؟

آخه اگه شوهرا به ننشون یه تذکر بدن ، کار به اینجاها نمیکشه ، ولی همیشه عین ماست میشینن نگاه میکنن یا ...

اخ دقیقا شوهر منم فقط یه کلمه بلده اونم اینه که بگه روم نمیشه 

😂😂😂😂😂نامرد نباشین دیگ مادرا برای اقایون عزیزن

حالا شوهرمن فهمیده مادرش چ جونورحرف نفهمیه گفته که مادرمن پررو تراز اونیه ک بخای تولفافه بهش حرف بزنی هروقت رفتاربی جایی داشت رک و بی پرده جوابشو بده اینا تا نزنی ب برجکش آروم نمیشه منم یبار که طبق معمول داشت خونه نداشتنم را سرکوفت میزد گفتم بتو هیچ ربطی نداره دخالت نکن تو خونه دارشدنم بعدگلایه برده بود شوهرم اونم گفته بود خوب کرده ازین ببعد همینه ناراحت میشی کم حرف بزن.ولی داماد دیگه مون مامان مامان ازدهنش نمیوفته 

اگه یه چند باری ببینه زدی سیم آخر نمیگه دیکه

اره فکرشو یه قبرستونی میخواستیم بریم مادرش نظر میداد که بریم یا نریم چندبار که جواب مامانش رو دادم و با زبون بی زبونی بهش گفتم دخالت نکنه ناراحت شد گفتم میخوای مهربون باشم جلو زبونتو بگیر

خیلی بچه ننه اس گاهی ام خودش میخواد بچه خوبی باشه مامانش گولش میزنه از زیر زبونش می کشه