2777
2789
عنوان

امشب ۱۵ نفر مهمون داشتم بیاید بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 50 پست

البته یه چیزی بگم عزیزم نه فقط برای شما بلکه همه بعضی غذاها رحمتشون زیاد اما به چشم نمیاد مثل دلمه

با این که این همه زحمت می‌کشی پاش اما نمیشه تنها گذاشت جلو مهمون دور 

ولی مرغ راحت آدم میندازه تو قابلمه 

سعی کنید جای غذا های پر دردسر یه غذای راحت که به چشم میاد مثل مرغ و ماهیچه و جوجه درست کنید برای مهمان های دور

اره چون گیاه خوار بودن و تاکید داشتن گوشت نباشه منم کشک بادمجون و میرزا قاسمی و آش دوغ و کوکو سبزی د ...

خوب بود دیگه

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی یاد میگیرین سر رفتار خانواده شوهر با شوهر دعوا نکنید این کار خیلی بچگانس

آخه اگه شوهرا به ننشون یه تذکر بدن ، کار به اینجاها نمیکشه ، ولی همیشه عین ماست میشینن نگاه میکنن یا بدتر اینکه ، پشت ننشون در میان

آخه بعضی مردا پدرسوخته ان بجا دلداری یاسکوت طرفداری هم میکنن اونجوری میشه ک دعوامیشه

نمیشه انتظار داشت ی مرد مادرشو ولکنه قطعا جبهه میگیره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

آخه اگه شوهرا به ننشون یه تذکر بدن ، کار به اینجاها نمیکشه ، ولی همیشه عین ماست میشینن نگاه میکنن یا ...

من یه ادم بالغم ک خودم توان برخورد و صحبت دارم چرا باید شوهر بیاد تذکر بده مثل بچه ای ک مامانش ازش دفاع میکنه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

وای منم یه بار مهمونی دادم ۲۵ نفر خواهرشوهرام زودتر اومدن که کمکم کنن بدتر گند زدن به کل مهمونیم فرد ...

من هربار مهمونی میدم باید برینن توش یه بار دیگه ام لج کرده بود نیومد باعث شده بود برادر شوهرمم نیاد و کلی غذا اضافه بیاد و مهمونی بهم خورد

کافر.خسته نباشی

اینجورادما فقط باید بگی خدانابودت کنه همین

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
اره چون گیاه خوار بودن و تاکید داشتن گوشت نباشه منم کشک بادمجون و میرزا قاسمی و آش دوغ و کوکو سبزی د ...

والا چون گیاه خوار بودن غذاهای خوبی گذاشتی اما اگه گوشت خور بودن یکم فرق داشت 

پس انتظار ناز ونوازشم نداشته باشه

😂😂😂😂😂نامرد نباشین دیگ مادرا برای اقایون عزیزن

سعی کن مهمونی گرفتی به اون نگی اصلا که بفهمه حالا چی درست کردی

من از همه مخصوصا مادرشوهرم برای جلوگیری ا. تنش های احتمالی خیلی پنهون کاری می کنم اما الحمدلله بخاطر شوهرم آب ک میخوریم عالم و دوملت از خشتک ما خبردار میشن🤦🏻‍♀️

من از همه مخصوصا مادرشوهرم برای جلوگیری ا. تنش های احتمالی خیلی پنهون کاری می کنم اما الحمدلله بخاطر ...

خب باید به شوهرتم با زبون خودش یفهمپنی نباید بگه یکی زبونش با روی خوش یکی با سختی

البته یه چیزی بگم عزیزم نه فقط برای شما بلکه همه بعضی غذاها رحمتشون زیاد اما به چشم نمیاد مثل دلمه ...

می‌دونم عزیزم منم می‌تونستم یه خورشت بپزم و خودمو راحت کنم ولی بخاطر این بنده خدا ها که گیاه خوار بودن مجبور شدم