2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوماه پیش بود فکر کنم بیمارستان بودم، ی بچه که ابمیوه از این بزرگا خورده بود فوت شده بود بیچاره از اون موقع اصلا ابمیوه نمیخورم

از دکه بیمارستان ظاهرا خریده بودن از پیش مریض برگشتنی.

مریضای بدبختم شاید اینطوری میمیرن بعضیاشون

لولوعه نینی سایت 😛
دوماه پیش بود فکر کنم بیمارستان بودم، ی بچه که ابمویه از این بزرگا خورده بود فوت شده بود بیچاره از ا ...

واااای😵😵😵

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
دوماه پیش بود فکر کنم بیمارستان بودم، ی بچه که ابمیوه از این بزرگا خورده بود فوت شده بود بیچاره از ا ...

دیگه تا این حد نیست .سیانور که توش نیست.مسمومیت با سم بتولیسم هم انقد کشنده نیست.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

دیگه تا این حد نیست .سیانور که توش نیست.مسمومیت با سم بتولیسم هم انقد کشنده نیست.

نمیدونم اما شکایت کرده بودن مامور و اینا اومده بود. خانوادش میگفتن از ابمیوه بوده، ی لیوان خورده بعدش اینطوری مسموم شده و مرده، بقیشون نخورده بودن، و ابمیوه رو هم فرستاده بودن برای بررسی دیگه نفهمیدم چیشد.

لولوعه نینی سایت 😛
نمیدونم اما شکایت کرده بودن مامور و اینا اومده بود. خانوادش میگفتن از ابمیوه بوده، ی لیوان خورده بعد ...

خوب من خودم مرکز بهداشت بودم و برا بازرسی وقتی خودم بازدید نداشتم میرفتم میدونم اغلب  خوراکی ها انقد مسمومیت کشنده نمیده غیر از تن ماهی. و دارو حتی بعضی چیزا رو باید تاریخ بزنن ولی تاریخ گذشتشم مسمومیت نداره.احتمال زیاد بچه چیزی خورده تو بیمارستان بعد ابمیوه خورده سریع تر جذب شده.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟