2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این مهمون ناخونده

2083 بازدید | 59 پست

خانما من باردارم و وزنمم سنگین شده پاهام داره کم کم ورم میکنه تو این ۶ ماه بیشتر کارامو همسر میکرد   

الان یکی از اشناهای خیلی دور شوهرم ک اقا هستن مثل اینکه تو شهرستان دعوا کرده دقیق نمیدونم اومده خونه ی ما منم اصلا نمیشناسمش  و شرایط مهمان داری رو ندارم یک هفتس خونمونه  دیونم کرده از بس سیگار میکشه خونه رو نگاه میکنی دود برداشته . روزا تا ۱ ظهر خوابه و غذا  درست میکنم اگه غذا خوب نباشه یا کم باشه قهر میکنه مثلا امروز  چون حالم بد بود نتونستم غذا درست کنم اومدم یه املت درست کردم  پسره  خودشو مشغول کرده بود و هرجی شوهرم میگفت بیا غذا بخور   جواب نمیداد .شوهرم میره سر کار باهاش میره  منم از بس این چن روز خسته شدم یهو حالم بد شد و راهی بیمارستان شدم دکتر گفت بخاطر تحرک زیاد و خستگی زیاد بهت فشار اومده شوهرم  هی میگه چیکار کنم نمیره  نمیشه بهش بگم از این جا برو شوهرم بنده خدا کمکم میکنه اما یک هفتست  حسرت یه استراحت  یا لباس راحت پوشیدن و تلوزیون نگاه کردن ب دلم مونده نمیدونم چیکار کنم حالا قبل حاملگی بود یه چیزی اما الان با این شکم بزرگ  و وزن زیاد چیکار کنم اصلا نمیگه زنه بارداره گناه داره

❤️کاربری دست دو نفره❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنگر خورده لنگر انداخته آقااا😐😐

اسی بنظرم خودتو همسرت کم کم جم کنین از خونه برین😐😐

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

شدیداً درکت میکنم چون برام پیش اومده بود

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

کنگر خورده لنگر انداخته 😐سرپا نمون مثل روزای معمولی غذا هرچی هست بپز هر وقتم دوست داشتی تی وی روشن کن یا لباسشویی رو مراعات نکن سر صدا زیاد تولید کن خودش فرار کنه یا بخاری اتاقی که خوابیده رو از کار بندازید

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

شوهرت باید مستقیم بگه دکتر گفته دود سیگار برای خانمم سمه به هیچ وجه تو خونه سیگار نکش و شرایطش مناسب نیست باید استراحت کنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "