2821
2789
عنوان

تعبیر خواب

34 بازدید | 4 پست

سلام دوستانن من مجرد هستم و با یکی تو رابطم اما تاحالا رابطه جنسی نداشتیم 

دیشب خواب دیدم که یدونه بچه دارم و یدونه دیگشم تازه زایمان کردم و بعد دوست پسرم میاد خواستگاریم یکی لطف میکنه تعبیرشو بهم بگه🥲

هرگز از دوست داشتنت دست نکشیدم، فقط وقتی دیدم که تو اهمیتی نمیدی، دیگه ابرازش نکردم.  💔

سلام ابجی   خواب  شما  قبل  اذان  صبح  اگه  بوده  اینکه  زایدن  یعنی  از غم  خلاص  میشین و  مشکلاتتون  مرتفع  میشه  انشالله   ولی  اگه  قبل  اذان صبح  بوده   فکر و خیال  بوده   و  اینکه   ابجی یک  نصیحت    وارد  رابطه نشین  اون  شخص  حالا هم  که  شدین اگه  خوبه  و راست  میگه  و لیاقت  داره  خانواده  دار هست  بیاد خاستگاری  غیر این  هست  دل  به  این  روابط  نبندین   و خیلی  مواظب  خودتون  باشین  خیلی  فکر  میکنی  چطور  زندگیشون  خراب  شد  همین  روابط  نامشروع     

سلام ابجی   خواب  شما  قبل  اذان  صبح  اگه  بوده  اینکه &nbs ...

نه رابطه نامشروع به فکرش نیست به فکر ساختن زندگیه:)

هرگز از دوست داشتنت دست نکشیدم، فقط وقتی دیدم که تو اهمیتی نمیدی، دیگه ابرازش نکردم.  💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه رابطه نامشروع به فکرش نیست به فکر ساختن زندگیه:)

خب   من  قصد  بدی  ندارم   ولی  حواست  باشه  اگه  براش  ارزش  داری  میاد  خاستگاری  اگه  نه  که  میره  پس  مواظب  باش  رابطه ات تون  زیاد  از حد نگذره   چون  اونی  که  اسیب  میبینه  شمایی   حالا  باز تکلیفت  روشن  باشه  بهتره  دل  بسته  میشی  چندسال  بعد  میفهمی  که  اخرش  هیچی هست  پس  سعی کن  اگه  میبینی  اوکی  نمیشه  دل بسته  نشو  

خب   من  قصد  بدی  ندارم   ولی  حواست  باشه  اگه  براش ...

درسته :)💜

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز