2777
2789

ازش بدم میاد بهم توهین کرد 

مهربون بی اعصاب پرو و خجالتی، پرحرف و کم حرف هم زشت هم خوشگل هم درونگرا هم میانگرا چنروز افسرده چنروز هم الکی سرخوش و خل چنروز بد غذا چنروز خوش اشتها وبد غذا خلاصــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه تو همه چی پنجاه پنجاه تشریف دارم! تو تاپیکای معرفی فیلم و داستان و اتفاقات ماورایی و تاپیک های اسیدگونه تگم کنین مرسی اه🗿😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@نی_نی_یار_شب   

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مظلوم ترین هنرمند عزیز کشورمون😐😐😐جز فحاشی ناموسی و شکنجه و تجاوز دخترا زیر ۱۸ سال کاری نکرده بود. ...

عزیزم همه اینا اوکی 

خب شما دیدی با چشم خودت 

من دوستم باهاش بوده اصلا هم اینجوری نیست 

وای چرا تاپیک همش شده این دفترنقاشی ولمون کنید بابااا انگار اینقدر بیکاریم ببینیم دادگاه این مردک ...

عزیزم شما دیدی مگه 

تتلو گفت من سن پایین دوس دارم همه با میل خودشون رفتن حتی دوست من به اصرار رفت 

مظلوم ترین هنرمند عزیز کشورمون😐😐😐جز فحاشی ناموسی و شکنجه و تجاوز دخترا زیر ۱۸ سال کاری نکرده بود. ...

تجاوز رابطه اجباریه عزیزم‌

نه رابطه ای ک خود دخترا خاستن

مگه می‌رفته دستشونو می‌گرفته با زور می‌گفته با من اوکی شین؟؟؟

تجاوز رابطه اجباریه عزیزم‌ نه رابطه ای ک خود دخترا خاستن مگه می‌رفته دستشونو می‌گرفته با زور می‌گف ...

بله دقیقا من دوستم به اصرار خودش رفتتتت اصلا اجبار نبوده 

من با چشمم ندیدم فقط زر زدن قریشی و ستاره رو دیدم والا که سحر قریشی مواد میزنه 

بله دقیقا من دوستم به اصرار خودش رفتتتت اصلا اجبار نبوده  من با چشمم ندیدم فقط زر زدن قریشی و ...

ملت ایران تا بوده و نبوده همین بوده

چشم به دهن دوختن و گوشاشونو کر کردن و نمیخان حقیقتو قبول کنن

همینه ک وضع ایران لجن زار شده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز