2777
2789
عنوان

سینوزیت کمککککک

377 بازدید | 46 پست

چیکارکنم خوب بشم یکهفته ایه خیلییی حالم بده  واقعااذیت میشم دوشبه ازروغن بنفشه وچندروزه ازیکچیزی ک مثه انفیه استفاده میکنم.ولی بهترنشدم همش سردرددارم ازترشحات بینی خسته شدم شوهرم میگه حالم بهم مبخوره اقدفین فین میکنی حس چشایی وبویاییم ازکارافتاده مشهدم دکترطب سنتی خوب معرفی کنید

قطره منتول واسه من دکتر تجویز کرد و سرتم به گرمابده تو سینوزیت قسمت گیجگاه درد میگیره تو اب داغ چند قطره ازشو بریز بعد سرت یه چی بنداز بخورش کن هم راهه تنفسیت باز میشه هم اینکه سردردت خوب میشه

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی خم میشم سجده میکنم یامخام چیزی اززمین بردارم پیشونیم خیلییی دردمیگیره بینیم رومیگیرم ومثه وقتی میحام فین‌کنم روش فشارمیارم پیشونقم دردمیگیره...سرم یک بادمیخوره دردمیگیره وترشحات دارم

وقتی خم میشم سجده میکنم یامخام چیزی اززمین بردارم پیشونیم خیلییی دردمیگیره بینیم رومیگیرم ومثه وقتی ...

ن واسه من اینجور نبود قسمت دوطرف گیجگاه سرم  ب شدت درد میکرد جوریکه به چشامم میزد و حتی شک کرده بودم نکنه چشام ضعیف شده اما نه از سردردم بود بعد سرما خوردنی دردش خیلی بدتر میشد

دیگه چه علایمی داشتی بنظرت مریضی من ازچیه؟؟

علاعم دیگه ای نداشتم واسه من بیشتراز سرما بود با استفاده از اون قطره و مواظبت از سرم و گرما نگه داشتن خوب شد اما تو میگی ترشح داری شاید عفونتی چیزی باشه نمیتونم نظر صددرصدی بدم که چیه  چون تجربش نکردم