2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 45 پست
عزیزم بهتره پیش مشاوره خانواده برین چرابعداینهمه سال میخوان جداشین حالا که نیاز به یک همدم دارین&nbs ...

آخه مشاورخانواده فایده ای نداره همسرمم خودشودرست نکردمتاسفانه همسرمن برای من همدم نشددورازجون شمامثل سگ شدافتادتوجونم

ازاولای سال که منومیزدمن ازترسم پزشک قانونی نمی‌رفتم خانوادمم پشتم نبودن ولی این دفعه انقدرزخمم عمیق ...

اره قبول میکنن یکی ازدوستانم بتازگی طلاق گرف نامه پزشک قانونی داشت شوهره میزدش خلاصه دوستم مهریه ودیه بخشید طلاقشو گرف 

خیاطم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی کتک براش آسونه به خاطربچه موندم

منم بخاطربچه موندم بزرگ میشن توهم خودتوقرارنیست بدبخت بکنی طلاقتوبگیریه خونه ای جایی بگیربروزندگیتوبکن بچه هات بزرگ شدن بیارپیش خودت

منم بخاطربچه موندم بزرگ میشن توهم خودتوقرارنیست بدبخت بکنی طلاقتوبگیریه خونه ای جایی بگیربروزندگیتوب ...

بابام پشتمه خونه میگیره بچم پسره ۶سال

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
فامیلا خودشون اومدن پادرمیونی یا شوهرت فرستادتشون اگر میخوای آرامش تجربه کنی حتی طلاقم نداد بهش برن ...

شوهرم یادشون داده خیلیامیگن شایدحق وحقوقت روبهت ندن؟خیلی همسرم دروغگو خودزنی می‌کنه میندازه تقصیربچم تودادگاه رفتم چی بگم به نظرتون؟که حقموبگیرم خیلی اذیتم کرد

چند سالته؟ چند تا بچه داری؟ نظرشون چیه؟

۵۰و۴تابچه دارم دوتاازبچه هام پشتمن ولی دوتاشون میگن زشته آبرومون می‌ره شوهرم آدم بی آبرویی دیگه آبروبرام نمونده که

شوهرم یادشون داده خیلیامیگن شایدحق وحقوقت روبهت ندن؟خیلی همسرم دروغگو خودزنی می‌کنه میندازه تقصیربچم ...

ببین دادگاه نگاه میکنه به ظاهرت خیلی محجبه و ساده برو، بگو سی سال بخاطر بچه هام تحمل کردم آبروداری کردم هر بلایی آورد سرم دم نزدم، الان بچه هام از آب وگل دراومدن ، من طلاق میخوام 

قاضی ها از این حرفا خوششون میاد از زنهای مدرن و به روز بدشون میاد سعی کن با حجب و حیا به نظر برسی هرچند هستیا منظورم نمایشیه

اره قبول میکنن یکی ازدوستانم بتازگی طلاق گرف نامه پزشک قانونی داشت شوهره میزدش خلاصه دوستم مهریه ودی ...

آخه تاالان همسرم یه هزارتومنم به منم نداده من می‌خوام حق و حقوقموبگیرم خیلی آزارواذیت کشیدم ولی خب همسرمم قبول نمیکنه که اون زده میگه خودش پاشوگذاشته رولیوان

خب خوبه دیگه طلاقتوبگیروالامن کسی پشتم نبودموندم اگرکسی ازم حمایت میکردم نمیموندم

میخاستم بگیرم تحمل دوری ازبچمونداشتم 

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
ببین دادگاه نگاه میکنه به ظاهرت خیلی محجبه و ساده برو، بگو سی سال بخاطر بچه هام تحمل کردم آبروداری ک ...

قربونت برم عزیزم بله باحجب وحیاهستم ولی خب متأسفانه همسرم زیربارنمیره میگه من نزدم خودش پاشوگذاشته رولیوان خودزنی کرده انداخته گردن بچم .

۵۰و۴تابچه دارم دوتاازبچه هام پشتمن ولی دوتاشون میگن زشته آبرومون می‌ره شوهرم آدم بی آبرویی دیگه آبرو ...

من ۵۴ سالمه تو فکرش هستم به همسرم هم گفتم که تو فکر طلاقم کمی ترسیده شوهرم کتک نمی زنه ولی مثل آدم هم نیس

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
میخاستم بگیرم تحمل دوری ازبچمونداشتم 

نه عزیزم زودمیگذره بعدش توقرارنیست که کلااونونبینی به هرحال هفته ای دوبار که میبینیش بهترین زندگی روبرای خودت فراهم کن وبچتم بزرگ شدبیارپیش خودت اینکه الان اخلاق همسرت اینجوریه چندسالهم بگذره خودشودرست نمیکنه بدترمیشه که بهترنمیشه

قربونت برم عزیزم بله باحجب وحیاهستم ولی خب متأسفانه همسرم زیربارنمیره میگه من نزدم خودش پاشوگذاشته ر ...

درسته قضات طرف مردا هستن ولی اونم گاگول نیست با یه نگاه میفهمه مرد زر میزنه

ببین تا حالا دادگاه نرفتی جوش مذهبیه و کلا پرسنلش سنتی تور هستن در عین حال زود میفهمن طرف دروغ میگه یا نه بالاخره با صدجور آدم سرو کله میزنن

متاسفانه مرد بداخلاق نابود کنندس